Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 18 év után. Kisemizett és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 év után. Kisemizett és földön futó maradok vagy van igazság?

Figyelt kérdés
"Válás" a modern rabszolgatartásból
2010. máj. 27. 23:11
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

Nem sajáltatom magam,

mert 18 évig a gyerekek miatt, akik szépek, okosak,tehetségesek kiváló sportolók. Türtem az apjuk zsarnokságát, mert tudtam amint kilépek megszünik az idili kép és a tehetséges sportoló gyerekeim szenvedték volna meg.

Mostmár nagyok 14, 17, 25, évesek. Megelégelték, hogy az anyjuk modern rabszolga egy állitólagos szabad világban.

Mi volt a kérdésem?

A választ kimeriten megkaptam!

Harcolnom kell!!!

18 évig nem beszéltem senkinek sem a gondjaimról...

Jó volt megnyilni és olvasni a véleményeket!

Köszönöm!!!!

Mindenkinek!!!!

2010. máj. 28. 00:31
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Akkor harcolj! Sok erőt hozzá!
2010. máj. 28. 00:33
 23/40 anonim ***** válasza:
70%

abban egyet értek hogy minden erődet szedd össze ...a gyerekeket kihagyni belőle mert nem hinném hogy erre van szükségük.

SZenvedni fogsz még az tuti,de előtte soha.Sírd ki magad EGYEDÜL otthon egy kávé tea,vagy kakaó mellett de a gyerekek előtt soha.Ő meg csak azt lássa hogy nem vagy már az akit az orránál fogva lehet vezetni..Csináltass új frizurát az hidd el segít a változás megkezdésében.

2010. máj. 28. 00:42
 24/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Csak ilyenkor éjjel sirok amikor egyedül vagyok.

A hajamat levágattam.

Éppen azon vagyok, hogy megerősödjem, levessem a sallangokat amelyeket az évek folyamán rossz tulajdonságként fel vettem a körülmények miatt.

Még van a repjegy miatt pár hetem aztán hazamegyek és elkezdem......

a gyerekeim (2 fiatalabb)már ősszel nálam szeretnének lakni és iskolába járni.

Miattuk nincs szégyenérzet, szorongás, elhallgatás....

2010. máj. 28. 00:48
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

Sztem erősen félre vagy tájékoztatva..

Nézz ennek utánna, vagy szerezz egy ügyvédet ugyanis ha nincs semmilyen papír ezzel kapcsolatban akkor az azt jelenti hogy MINDEN 50-50% !!

Kivéve ami saját néven van és nem ingatlan!

Tehát sajátnéven levő bankszámlán tárolt pénz..

Közös cégnél meg főleg marhára költséges buli lesz ez mindkettőtöknek!!

2010. máj. 28. 00:53
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Plusz, ha a gyerekek még nem múltak el 18 - ak akkor gyerektartásra is jogosult vagy!!
2010. máj. 28. 00:55
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

Mellesleg senkit sem érdekel hogy ő hajlandó e vagyonmegosztásra!

Kötelezni fogják rá hivatalból és ha kell árvereznek is (ha nem hajlandó kifizetni vagy közösen eladni) szóval ne legyél elkeseredve mert simán tönkreteheted..

Plusz fizettetheted vele a gyerektartást addig amíg minden gyerek be nem tölti a 18 -at..

2010. máj. 28. 00:59
 28/40 A kérdező kommentje:

Én csak azt szeretném, hogy vagy a házat vagy a lakást adja oda nekünk 3 -nak, hogy tudjunk hol lakni

neki marad iroda, üzlet, autó és vagy a lakás vagy a ház.

Amikor eljöttem azonnal kiadta bérbe az irodát, üzletet, házat és a bérleti dijból él a 4 szobás lakásban.

Vajon miért?

Mert hiányzik a napi 20 óra utáni fizetésem!

A gyerekek nem járnak rendszeresen edzésre, mert főzni, mosni takaritaniuk kell a suli mellett.

Vajon miért?

Mert nincs rabszolga, és az Úr nem csinál semmit.

tényleg nem hallottatok ilyenről, csak velem történhetet ilyen?

Akkor biztosan megérdemeltem.

De a gyerekeim NEM!

2010. máj. 28. 01:06
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

NE hagyd magad, igenis van, hogy az ember mindent megtesz, de mégis eltapossák. De ami jár az jár.

Vannak gonosz emberek, így van, hogy az egyik fél a hibás. De persze mindig lehet valamit rákenni a másikra, túlzottan szeretett, stb, mindegy csak bűnbak legyen. És elég undorító, hogy szegény kérdezőnek így beszóltak páran, vajon ők nevetgélnének, ha mindenüket el akarnák venni??

Nagyon hasonlón megyek most át, megértelek, hogy úgy érzed, túl nagy a teher.

2010. máj. 28. 01:21
 30/40 anonim ***** válasza:

"nem hajlandó a vagyonmegosztásra" - bíróság

Azt, hogy ki mit szerzett egy házasság során, szintén lehet bizonyítani. Pl. a befizetett csekkek bizonylataival. Vagy tanúk elmondásával - bár ahogy írtad, neki vannak rokonai, azok mellette fognak tanúskodni.

A gyerekek elmondását is figyelembe veheti a bíróság, hogy ki kit bántalmazott, ki dolgozott.

Nem lesz könnyű menet.

2010. máj. 28. 07:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!