Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől megy tönkre egy friss házasság?
Munkámból kifolyólag sok házasulandó fiatal párral találkozom, és le vagyok döbbenve, hogy milyen nagy arányban mennek szét néhány éven belül. Sokszor (szerencsére) még azelőtt, hogy gyerekük születne, szóval még az sem egyértelmű ok, hogy a gyerek megváltoztatja az addigi életüket. Szívesen megkérdezném tőlük is ilyen esetben, hogy mi történt, de nem akarok senkinek a magánéletében vájkálni. Én még előtte vagyok a házasságnak, és egyre inkább úgy gondolom - látva mások példáját -, hogy nem sok értelme van kimondani az örök hűséget. Leginkább olyanok válaszaira lennék kíváncsi, akik átélték ezt, megházasodtak, aztán pár év múlva elváltak. Mi volt az oka? Mi az, amit nem láttatok a házasság előtt, utána viszont ellehetetlenítette a folytatást?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Egy exem, ha veszekedés volt, mindig megkérte a kezem.
A következő csaja igent is mondott.
És az azutáni is.
35 éves korára öt váláson volt túl...
Nála a párkapcsolati problémák megoldása volt az esküvő.
(hozzátenném én is lettem volna olyan barom, hogy hozzámegyek, de 17 évesen nem lehet csak úgy. illetve a harmadik lánykérés már k..urvára komolytalannak hatott)
Alacsony volt, csontos... de egy igazi manipulátor.
Valószínűleg szociopata.
Arra akartam a válaszommal utalni, hogy vannak akik a párkapcsolati problémáikat akarják ezzel megoldani.
Van aki gyerekkel...
Az előbbi jobb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!