Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mitől megy tönkre egy friss...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől megy tönkre egy friss házasság?

Figyelt kérdés

Munkámból kifolyólag sok házasulandó fiatal párral találkozom, és le vagyok döbbenve, hogy milyen nagy arányban mennek szét néhány éven belül. Sokszor (szerencsére) még azelőtt, hogy gyerekük születne, szóval még az sem egyértelmű ok, hogy a gyerek megváltoztatja az addigi életüket. Szívesen megkérdezném tőlük is ilyen esetben, hogy mi történt, de nem akarok senkinek a magánéletében vájkálni. Én még előtte vagyok a házasságnak, és egyre inkább úgy gondolom - látva mások példáját -, hogy nem sok értelme van kimondani az örök hűséget. Leginkább olyanok válaszaira lennék kíváncsi, akik átélték ezt, megházasodtak, aztán pár év múlva elváltak. Mi volt az oka? Mi az, amit nem láttatok a házasság előtt, utána viszont ellehetetlenítette a folytatást?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. szept. 30. 09:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Egy exem, ha veszekedés volt, mindig megkérte a kezem.

A következő csaja igent is mondott.

És az azutáni is.

35 éves korára öt váláson volt túl...

Nála a párkapcsolati problémák megoldása volt az esküvő.

(hozzátenném én is lettem volna olyan barom, hogy hozzámegyek, de 17 évesen nem lehet csak úgy. illetve a harmadik lánykérés már k..urvára komolytalannak hatott)

2016. okt. 2. 20:43
 12/16 A kérdező kommentje:
#11: köszi, ez tetszett! Nekem is van egy lány barátom, akinek volt egy elég instabil kapcsolata. Még a vak is látta, hogy nem illenek össze, ő viszont nem vett tudomást róla, mert a pasi elég izmos volt és jól nézett ki. Amikor megtudtam, hogy a srác megkérte a kezét, gratuláció helyett azt mondtam, hogy egy rossz párkapcsolatot nem így kell rendbe hozni. És persze én voltam a bunkó. Utána 1-2 hónappal szakítottak.
2016. okt. 3. 08:48
 13/16 anonim ***** válasza:

Alacsony volt, csontos... de egy igazi manipulátor.

Valószínűleg szociopata.

Arra akartam a válaszommal utalni, hogy vannak akik a párkapcsolati problémáikat akarják ezzel megoldani.

Van aki gyerekkel...

Az előbbi jobb szerintem.

2016. okt. 3. 12:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát, a rengeteg ismert történet között nekem az a kedvencem, amikor az ifjú ara az esküvőjén ismerte meg a fiatalembert (kísérőként érkezett valakivel, afféle beugrósként), így nászútra már nem is mentek. Ez mindent visz azóta is. A gyönyörű az egészben, hogy vagy 5 év együttlét után házasodtak, egy baráti pár volt, még a huszas éveim eleje tájékán, azóta szem elől tévesztettem már rég őket, meg azt is akivel ott megjelentem :D Ez esetben is azt tudom magyarázatnak gondolni én is, amit már fentebb is említettek. Elvoltak, éldegéltek, szíp menyecske, fészekrakó ösztön, társadalmi elvárások. Aztán meg durrbelebumm. Ha egyszer az alapokat sem jól rakja le az ember, nem nagyon van mire építkezni. Jómagam mindösszesen 2 darab működőképes és ezeddig hosszútávúnak tűnő házasságot láttam/látok a környezetemben,-úgy értem első házasságot, olyan akad, ahol úgy tűnik a második összejön:)- pedig közelebb vagyok a 40-hez, (szüleim, nagyszüleim generációját nem számítom bele szándékosan, csak a magamét, illetve a nálamnál fiatalabb korosztályt).
2016. okt. 3. 15:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Úgy értem ofkorsz, hogy azt a fiatalembert, akivel aztán lelépett...
2016. okt. 3. 15:15
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszokat is! Egyébként esküvőkön érdemes beszélgetni más szolgáltatókkal, főleg a zenészekkel. Olyan sztorikat mesélnek folyamatosan, hogy el sem hiszem igazából, csak tudom, hogy igazak.
2016. okt. 3. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!