Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 26 éves vagyok a feleségem 22...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves vagyok a feleségem 22 van egy 3 éves lányunk, én elég sokat dolgoztam, hogy minden meglegyen, de mégsem voltam jo nem tudom mitévö legyek?

Figyelt kérdés
A feleségem azt vágta a fejemhez, hogy ö neki férfi kel és 43 éves férfival megcsalt lefekutek, én a gyerek véget ezt elnéztem neki de ö sajnos a szüleihez költözött és azt álitja átkel gondolnia az egészet de nem jön vissza mert mindent elpakolt nem tudom mi tévő legyek? Nagyon magamba estem nem tudok mit tenni én piszkosul szeretem, a másik, ö könnyebben tannál párt de én kinek kellenék mikor már van egy lányom?

2016. jún. 30. 22:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%

Ezért mondom, hogy nem szabad felütni egy 19 éves lányt.

Most már ez van, majd az idő kiforrja.

2016. jún. 30. 22:13
 2/15 anonim ***** válasza:
68%

Lehet, hogy le fognak pontozni emiatt, de én úgy gondolom, te ezt nagyon nem gondoltad át! Fiatal voltál, szerelmes és bolond, és most iszod ennek a levét :(

22 éves a feleséged, 3 éves lányod, puszta matek, kb 18 évesen ejthetted teherbe.

Értem én, hogy nagykorú, de egy 18 éves lánnyal már egy életre tervezni? Bármilyen komolynak is tűnhet, meg igaz szerelemnek, szerintem ráértetek volna. :) Én is nagyon akarok apa lenni, eljön a pillanat és elég stabil a kapcsolat, na majd akkor... Egyébként én meg 27 éves vagyok, de még szerintem semmiről se lecsúszva :)

Neked kitartást kívánok, ne adj ilyen nőnek esélyt, akkor se ha meggondolta magát, légy férfi! Megcsalt, meg is mondta neki férfi kell. Igen, édesem én nem vagyok az? Akkor viszlát... Ez már tényleg így megaláztatás...

2016. jún. 30. 22:18
 3/15 anonim ***** válasza:
gyerekkel is simán találhatsz párt. a gyerek nálad marad? vagy elvitte magával?
2016. jún. 30. 22:19
 4/15 anonim ***** válasza:
Vállj el.Hidd el találsz így is párt magadnak.Csak ne 20-ast keress.Bátran keresgélj a 30-as kategóriában.Neki férfi kell.Gratulálok neki.Érettlennkis k urva már bocsi.Nekem is csak egyszer volt 20-as barátnőm megcsallt 3 faszival.Utána már a 20-as korosztály kizárt.Szerencsére az érett nők hamarabb észrevesznek.Sok szerencsét azért remélem minden rendben lesz.Ne emészd magag nem te tehetsz róla.
2016. jún. 30. 22:23
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Ezert nem allok le huszoneves gyerekekkel, szamomra a no 30-nal kezdodik. Nyilvan izlesek es pofonok.
2016. jún. 30. 23:53
 6/15 anonim ***** válasza:

# 5

Ember, 18 évesen is 30+ akartál, vagy te csak 30 felett kezdtél ismerkedni?

22 körül lehetett amikor teherbe ejtette a barátnőjét, gondolom előtte 1-2 évet min együtt voltak. Mit vársz egy 20 évestől?

Azért kaptál egy zöldet, mert a mondanivalódat értem, csak nem gondoltad teljesen át... :)

2016. júl. 1. 10:26
 7/15 anonim ***** válasza:
Sokat dolgoztál. Pont nem a pénz ami kell egy kapcsolathoz. Én is pont ezért szerettem ki a férjemből, mert állandóan dolgozott. Ha nem rinyálok még vasárnap is ment volna.
2016. júl. 1. 17:24
 8/15 anonim ***** válasza:

5-os vagyok 6-os

18 evesen volt egy 20 eves csajom, ket honap utan megcsalt. A kovetkezo baratnom 26 volt, utana 27,29 jelenleg 31. Szoval en egy korai huszonevessel a rossz tapasztalatom miatt kizart hogy lealljak.

Egyebkent 32 vagyok

2016. júl. 1. 20:52
 9/15 anonim ***** válasza:

ne dramatizáld túl fiatal vagy és a gyerekes pasik vonzók

nem kel rögtön bedepizni

2016. júl. 1. 22:10
 10/15 A kérdező kommentje:
A gyerek a volt páromnál van akit csak néha ritkán láthatok.
2016. júl. 4. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!