Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves vagyok a feleségem 22 van egy 3 éves lányunk, én elég sokat dolgoztam, hogy minden meglegyen, de mégsem voltam jo nem tudom mitévö legyek?
Ezért mondom, hogy nem szabad felütni egy 19 éves lányt.
Most már ez van, majd az idő kiforrja.
Lehet, hogy le fognak pontozni emiatt, de én úgy gondolom, te ezt nagyon nem gondoltad át! Fiatal voltál, szerelmes és bolond, és most iszod ennek a levét :(
22 éves a feleséged, 3 éves lányod, puszta matek, kb 18 évesen ejthetted teherbe.
Értem én, hogy nagykorú, de egy 18 éves lánnyal már egy életre tervezni? Bármilyen komolynak is tűnhet, meg igaz szerelemnek, szerintem ráértetek volna. :) Én is nagyon akarok apa lenni, eljön a pillanat és elég stabil a kapcsolat, na majd akkor... Egyébként én meg 27 éves vagyok, de még szerintem semmiről se lecsúszva :)
Neked kitartást kívánok, ne adj ilyen nőnek esélyt, akkor se ha meggondolta magát, légy férfi! Megcsalt, meg is mondta neki férfi kell. Igen, édesem én nem vagyok az? Akkor viszlát... Ez már tényleg így megaláztatás...
# 5
Ember, 18 évesen is 30+ akartál, vagy te csak 30 felett kezdtél ismerkedni?
22 körül lehetett amikor teherbe ejtette a barátnőjét, gondolom előtte 1-2 évet min együtt voltak. Mit vársz egy 20 évestől?
Azért kaptál egy zöldet, mert a mondanivalódat értem, csak nem gondoltad teljesen át... :)
5-os vagyok 6-os
18 evesen volt egy 20 eves csajom, ket honap utan megcsalt. A kovetkezo baratnom 26 volt, utana 27,29 jelenleg 31. Szoval en egy korai huszonevessel a rossz tapasztalatom miatt kizart hogy lealljak.
Egyebkent 32 vagyok
ne dramatizáld túl fiatal vagy és a gyerekes pasik vonzók
nem kel rögtön bedepizni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!