Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 26 éves vagyok a feleségem 22...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves vagyok a feleségem 22 van egy 3 éves lányunk, én elég sokat dolgoztam, hogy minden meglegyen, de mégsem voltam jo nem tudom mitévö legyek?

Figyelt kérdés
A feleségem azt vágta a fejemhez, hogy ö neki férfi kel és 43 éves férfival megcsalt lefekutek, én a gyerek véget ezt elnéztem neki de ö sajnos a szüleihez költözött és azt álitja átkel gondolnia az egészet de nem jön vissza mert mindent elpakolt nem tudom mi tévő legyek? Nagyon magamba estem nem tudok mit tenni én piszkosul szeretem, a másik, ö könnyebben tannál párt de én kinek kellenék mikor már van egy lányom?

2016. jún. 30. 22:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
a hétvégi apukák kelendőek
2016. júl. 4. 22:21
 12/15 A kérdező kommentje:
Próbáltam,új lappal kezdeni hogy ismerkedni de amikor mondom van egy kislányom rögtön tovább lépnek szoval nagy reményem nincsen :-(
2016. júl. 4. 22:35
 13/15 anonim ***** válasza:

ja mert a nejed bevételei nem számitanak csaqk a férfiak dolgoznak keményen a nő bevételei alap pontok az a havi 100 a nőtöl nem számit csak szegény szenvedő férfitőlt....

ugyanmár nöljük fel....

2016. júl. 6. 02:41
 14/15 anonim ***** válasza:
ugyanmár ne hisztiz pasiknál vonzó a gyerek nem egy tini drámában vagy nyominger
2016. júl. 6. 02:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk is ugyan ez volt a váló ok! Mi volt már sírva könyörögtúnk hogy maradjon otthon ne mennyen dolgozni, vasárnap is ment......hát neki a munka a hobbya volt és az fontosabb volt mint a lánya....elhagytam! Ő is talált magának valakit ne add fell...te is találsz valakit!!
2016. júl. 16. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!