Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha a feleségem lemondja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a feleségem lemondja a válást, amit ő indított, de én azonnal újra elindítom, akkor ugyanott folytatódik az eljárás, ahol abbamaradt?

Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 14:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Új eljárás teljesen, elölről kezdődik.
2016. jún. 4. 14:15
 2/18 A kérdező kommentje:
Értem. Nem lehet valahogy törvényesen megakadályozni, hogy visszalépjen?
2016. jún. 4. 14:16
 3/18 anonim ***** válasza:
Nem. Joga van hozzá.
2016. jún. 4. 14:18
 4/18 anonim ***** válasza:
22%
Nem, de ha elviszed a közös kéróba a szeretődet és előtte szopatod le magad, sztem célt fogsz érni ;)
2016. jún. 4. 14:19
 5/18 A kérdező kommentje:
Pont, hogy a jelenlegi kapcsolatomba próbál belerondítani ezzel az aljas húzással, szóval sajnos ez sem működni.
2016. jún. 4. 14:25
 6/18 A kérdező kommentje:
*működne
2016. jún. 4. 14:27
 7/18 anonim ***** válasza:
Ez gáz. Évekig elhúzhatja.
2016. jún. 4. 14:28
 8/18 anonim ***** válasza:
Nos ha TE elváltál volna mielőtt új maca után nézel, sok idegeskedést megspóroltál volna. Közös megegyezéssel is elhúzódhat egy válás, de így hogy ennyire ki van rád bukva... Hát nem irigyellek.
2016. jún. 4. 14:36
 9/18 A kérdező kommentje:
Ki akartak túrni a feleségem családjából, ami sikerült is, mert a "kedves" feleségem szépen elhitt minden hazugságot, hogy én így, meg úgy megloptam őket és kirakott a közös otthonunkból. Ezután jöttem össze olyasvalakivel, aki mellém állt a bajban. Most bezzeg, hogy kibukott az igazság, helyre akarja hozni a dolgot a hülyéje, holott pontosan tudja, hogy van valakim.
2016. jún. 4. 14:45
 10/18 anonim ***** válasza:
9%
Nem kozben kene massal osszejonni hanem miutan elvaltal
2016. jún. 4. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!