Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a feleségem lemondja a válást, amit ő indított, de én azonnal újra elindítom, akkor ugyanott folytatódik az eljárás, ahol abbamaradt?
Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 14:12
11/18 A kérdező kommentje:
Miért, ha nem találtam volna mást, akkor nem ugyanitt tartanánk? Ő már nem akarna válni, én meg már akarnék. Bár akkor még megérteném, hogy reménykedne, de így nem tudom, hogy mit akar.
2016. jún. 4. 14:56
12/18 anonim válasza:
Neked all feljebb azok utan hogy hazassag alatt massal folytatsz kapcsolatot? A rossz hazassag nem indok arra amit tettel. Ha barmi tartasod lenne elvalsz mielott mast kurogatsz. De igy csak egy gerinctelen megcsalo vagy
13/18 A kérdező kommentje:
De a feleségemmel már váltunk, mikor összejöttünk, miért nem lehet megérteni? Mi okom lett volna azt gondolni, hogy visszalép? Most sem értem, hogy miért teszi.
2016. jún. 4. 15:07
14/18 anonim válasza:
Én sem értem, hogy miért nem értik néhányan, hogy a feleséged már csak papíron volt a feleséged amikor összehozott a sors mással. Próbáld vele megértetni, hogy hiába erőlködik neked már nem fog kelleni és hagyja lefolyni a válást, hogy ne kelljen újra még pluszba évekig ügyvédhez járnia.
15/18 anonim válasza:
Azért teszi, hogy kicsesszen veled. Suprise montherfucker :)
Szarjál rá. Add be a saját keresetedet és kész. Minél előbb túl vagy rajta, annál jobb, hidd el nekem.
16/18 anonim válasza:
Ha ujrainditod az eljarast, azaz Te leszel a felperes, akkor is elvalasztanak rovid uton, ha a kedves nejed el sem megy a targyalasra.Tehat elvileg olyan nagyon nem tudja huzni az idot. Az mar mas kerdes, hogy pl a vagyonmegosztasrol meg hosszu evekig is pereskedhettek.De legalabb akkor mar "szabad emberkent" tudod vegigcsinalni.
17/18 A kérdező kommentje:
Lemondok én mindenről, csak hogy ne kelljen tárgyalnom vele. Még nem lépett vissza, csak fenyegetőzik, ezért még reménykedem, hogy megjön az esze.
2016. jún. 4. 15:41
18/18 anonim válasza:
Semmi rosszat nem tettél. Ha visszalépne, akkor jobban jársz, ahogy feljebb is írták, mert akkor Te leszel a felperes, és elválasztanak akkor is ha nem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!