Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El szeretnék válni, (vagy legalább különköltözni) a férjemtől. , de ő elutasítja a dolgot. Mit tegyek?
A helyzet kicsit bonyolult.
Sajnos kifulladt a házasságunk, elhidegültünk egymástól.
A férjem egy kisebb település polgármestere. Azt mondja, ha elválunk, vagy én elköltözök hazulról, az árt az ő megjelenésének, tekintélyének.
Anyósom is folyamatosan erről beszél, s engem szidalmaz, hogy én sárba akarom taposni a fia becsületét.
Én viszont szeretnék kiválni közülük, váltani, másik életet kezdeni.
A férjem azt mondta, ő sem szerelmes már belém, de szükség van rám a falubeli ünnepségeken mellette állni, megjelenni velem hivatalos helyeken...
Na és persze a pozícióját is félti, aggódik, ha elválunk a népszerűsége zuhanni fog, és a következő választás során elesik a polgármesterségtől.
Mi ilyenkor a jó döntés?
N/33
Beadod a válást. Egy ember elég hozzá, nem kell a férjednek beleegyezni.
Ne akarj ebben a színjátékban részt venni.
Alapból azt nem értem, miért kell a privát életet kampányként kezelni, és kiállítani mások számára, mint valami cirkuszi mutatványt... Ha ettől esik a népszerűsége, és nem választják meg újra, akkor nem lehet túl jó polgármester, és nem sok jót tehet a közösségért a munkája során.
Magasról tennék az ő megítélésébe, esetleg elmondanám, hogy rosszabbul jár, ha kitudódik róla, hogy csak szerepet játszik. Korábban pedig jól írták, egyedül is be tudod adni a papírokat.
Sokkal kevesebb energiaba kerul ujra osszejonni vele.
A hazassag komoly dolog ne dobd el bekuljetek ki randizatok szeressetek egymast
5-ös
Fura érv. Arc nélküli, véleményvezér nőtől sose olvasni hasonló szeretetet, megbékélést és önzetlenséget hirdető választ.
Amúgy én a férjet sajnálom. Eléggé patt helyzet ez számára. Szabadulna a nőtől, de függ tőle.
Jobb lenne, ha a politika nem így működne.
Sokkal jobb.
Tobb tud kutatast olvastam kepzesem soran
A valas mereg a felek csak rosszul jarnak vele annyi banatot keseruseget hoz es annyi energiat elvesz nem eri meg elvalni
A kibekules ujrakezdes mindenki jobban jar
Es ne feledd egyszer annyira szeretted hogy felesege lettel
Gondolkozz el rajta miert is volt ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!