Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El szeretnék válni, (vagy legalább különköltözni) a férjemtől. , de ő elutasítja a dolgot. Mit tegyek?
A helyzet kicsit bonyolult.
Sajnos kifulladt a házasságunk, elhidegültünk egymástól.
A férjem egy kisebb település polgármestere. Azt mondja, ha elválunk, vagy én elköltözök hazulról, az árt az ő megjelenésének, tekintélyének.
Anyósom is folyamatosan erről beszél, s engem szidalmaz, hogy én sárba akarom taposni a fia becsületét.
Én viszont szeretnék kiválni közülük, váltani, másik életet kezdeni.
A férjem azt mondta, ő sem szerelmes már belém, de szükség van rám a falubeli ünnepségeken mellette állni, megjelenni velem hivatalos helyeken...
Na és persze a pozícióját is félti, aggódik, ha elválunk a népszerűsége zuhanni fog, és a következő választás során elesik a polgármesterségtől.
Mi ilyenkor a jó döntés?
N/33
Pont ez nem leszel szabad az exed gyulolete es merge kiserni fog
Boldog pedig azert nem mert meg evekig megkeseriti majd az eleted
A válás azt jelenti hogy vége a közös dolgoknak... kér év múlva már Q nem fog érdekelni, hogy áll-e mellette valaki a pulpituson.
Ilyen ócska, cinikus véleményt se hallottam még.
(amúgy meg ettől ugyan nem fog zuhanni a népszerűsége, anyós marketingje is alávaló, szabadulj ezektől!)
#5, te menjél inkább vért adni, az legalább erkölcsös dolog!
Randizgassanak a konyha és a hálószoba között?
Miből 'béküljenek ki"- azt olvastad, hogy csúnyán összevesztek, és ezért akar válni?
"De azt ne felejtsétek el, hogy el lehet válni békében is."
Bocsi, ezzel megint csak nem tudok egyetérteni. Lehet válni békében is, csak nem ügyvédek bevonásával. Én úgy váltam el, hogy hátrahagytam mindent. MINDENT! Nem volt kedvem cigánykodni, hogy ezt én hoztam, ezt én vettem, ez az én túlórám, gyümölcse, stb. Nekem a lelki békém többet ért, mint a pénz. A válás egy korszak lezárása. Hülyeség ragaszkodni a múlt apró tárgyaihoz, értékeihez. Új, tiszta lappal kell kezdeni utána. Én nem vittem el semmit, csak a ruháimat, meg egy erősen mínuszba hajló bankszámlát. És tudod, mit? Ha újra válásra kerülne a sor, megint így csinálnám! Sokan baleknak mondanak. Mondjanak! Ez az én életem, és az én boldogságom a tét. Azt pedig nem mások véleményére kell alapozni, hanem a saját lelki békémre.
Mondd a férjednek, hogy a választók körében az is növelhetné a népszerűségét, ha beismerné, hogy követett el hibákat az életében, és képes volna belátni azokat, ezeken változtatni, illetve nem kényszeríteni senkit olyanra, amit nem szeretne. Szóval ha belátná, hogy ha nem tud már téged boldoggá tenni, akkor jobban teszi, ha elenged. Mert alapvetően jót szeretne neked. Mint ahogy bizonyára jót szeretne a településének is. Ugye?
Egyébként pedig lépj le, és foglalkozz a saját boldogságoddal. (Sok polgármester-feleség van hasonló helyzetben, alapíthatnátok egy klubot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!