Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy kezdjek így új életet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdjek így új életet?

Figyelt kérdés

Az én férjem sajnos klinikai eset. A válás vége felé tartunk, előreláthatólag a sok áskálódás ellenére végül is nálam helyezik el a gyerekeket. A 3 év alatt nekem kialakult egy nagyon jól működő kapcsolatom, a gyerekeim is imádják az új páromat. Úgy tervezzük, hogy összeköltözünk, de így változtatnom kell a lakcímünkön és persze iskolát is váltanunk kell.Úgy hallottam, hogy az apának is van joga beleszólni, ha változás történik a gyerekek életében. Na, persze, hogy bele fog szólni!!!

Mindent el fog követni, hogy alám rakjon.Azt mondta, hogy neki nincs vesztenivalója.De, ha mindehhez joga van, akkor itt kell maradnom és fel kell adnom a még el sem kezdődött életemet?

2010. ápr. 23. 09:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem azt,hogy hülye k...a vagy.

Azt hiszem menekülsz és ez nem jó.

Ha még eddig nem laktatok hosszú távon együtt,nem tudhatod mennyire "ideális" a másik férfi,ez még most fog csak kiderülni.Ráadásul nem is egyhamar,mert a "szemét" férj árnyéka sokáig követni fog,tehát simán el fogsz nézni az újnak olyant,ami a másiktól bosszantott.

Persze nem biztos,de nagy a valószínűsége.

Azt megkérdezném,hogy hozzá költöztök,vagy a közelébe?Mert az utobbi egészségesebb...

2010. ápr. 23. 14:46
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

A "jóvilág" relatív

Gondolom,ahol most élsz van lakásod,munkahelyed,barátaid,rokonaid.Ahova mész ott több lesz?

2010. ápr. 23. 15:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha ő csalt meg és terrorizált,jól teszed,hogy békésebb partnert kerestél. Szerintem ne a közelébe költözz hanem hozzá,hogy normális "családban"növekedjenek a gyerekek.

Egy dolog azonban,hogy te és a gyerekeid is imádják új partnered a jövőtök kérdése az ő mennyire szereti őket?

2010. máj. 11. 17:42
 14/14 A kérdező kommentje:
A párom is imád minket! Szerintem a gyerekek nem szeretnének olyan embert, aki közömbös vagy utálatos velük.
2010. máj. 12. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!