Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan kezdjek uj eletet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek uj eletet?

Figyelt kérdés
Vagy egyaltalan hagyjam e hogy elhagyjon, o tett rosszat, es o akar elhagyni, nem kepes szembenezni azzal amit tett, gondolom ugy erzi h nem erdemel meg engem.
2010. ápr. 8. 10:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne tudni az okot.

Igy nehéz bármit is mondani.

Szeretitek még egymást? Szerelemmel? Akkor azér sokminden menthető lehet.

2010. ápr. 8. 10:28
 2/9 anonim ***** válasza:

"gondolom ugy erzi h nem erdemel meg engem."

Ha ez így van, akkor hagyd elmenni.

2010. ápr. 8. 10:40
 3/9 anonim ***** válasza:

"gondolom ugy erzi h nem erdemel meg engem"

ez egy elég szerencsétlen szakítós duma szokott lenni

2010. ápr. 8. 10:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Lopott a munkahelyen, es kirugtak, nincs allasa nyakig vagyunk az adosagba, o 21 eves es csak 18. elsejen lenne 1 eve h eggyutt elunk, a csalad szerint koltozzek haza. Mindkettonknek jobb lenne, foleg neki, mert a reszlet a haztartasi cikkeknek a mamam neven van, a bank amit felvettunk azt a hazat renovaltuk ami a szuleime lett volna, csak h elvaltak nem lett senkie, hanem majd most a mienk lett volna.
2010. ápr. 8. 10:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Bölcs tanács:

- Ha egy srác azt mondja, túl jó vagy hozzá, hidd el neki !

Megérdemelnél egy jobbat! Sok sikert!

2010. ápr. 8. 11:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Hoppa elirta mert siettem, en csak 18 vagyok.
2010. ápr. 8. 11:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Menj haza a szüleidhez - örülj, hogy ök vissza akarnak fogadni. Eleve fiatal vagy, de egy olyan emberért nem kapaszkodnék, aki lop - aki nem becsületes, azzal nem szabad kezdeni. Örülj inkább, hogy még nem vagy összeházasodva vele.
2010. ápr. 8. 19:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nem értem. Ha abban a házban laktok (azt renováljátok), ami a szüleid nevén van, más kölcsönök is, akkor

1. Ha hazamennél a szüleidhez, akkor ő a szüleid nevén lévő házban maradna???

1. Te kivel tervezted az életedet? szüleiddel vagy a pároddal? Oké, hogy ők segítenek egy házzal, de a kölcsönök miért nem a Ti neveteken vannak? Vajon így a párod komolyan gondolta a jövőbeli kapcsolatotokat?

2010. ápr. 11. 13:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez egy ügyes kifogás, amivel meg akar szabadulni tőled. Azt hiszi, ha azt hazudja, hogy "ő nem érdemel meg", az jobb, mintha őszintén megmondja, hogy szakítani akar.

Az egyik leggyakoribb szakítós duma. Ne dőlj be neki.

2010. ápr. 11. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!