Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit kezdjek vele? Nagyon nehéz így!
A volt férjemmel 3 éve váltunk el.a fiaink most 5 és 3,5 évesek.
Az elmúlt 3 évben alig látogatta öket,ugy 2 havonta egyszer 1-2 órára.mindig elhitette velük,hogy x nap és újra jön,aztán mikor huzamosabb ideig nem jött én magyarázkodhattam nekik hogy hol az apjuk.a gyerektartást is úgy fizette,hogy a bíróság kőtelezte rá,már a fizetéséből azonnal nekem utalták.most nem fizet,mert otthagyta a munkahelyét,nem is fizet.mindenhol facebookon és egyéb helyeken azt hangoztatja,hogy neki csak a barátnője számít,ő a legfontosabb stb.megint megigérte a fiainak h jön azt meg megint semmi.így folyton csak összezavarja őket és még a nevelöapjukkal(a párommal) is ùgy bánnak a fiuk mint a kutyával ami mindkettőnknek nagyon fáj.
Mit kezdjek most a volt férjemmel?mit mondjak így a fiaimnak?Mi lenne így nekik a legjobb?Tudna valaki tanácsot adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!