Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Most mit kezdjek vele? Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit kezdjek vele? Nagyon nehéz így!

Figyelt kérdés

A volt férjemmel 3 éve váltunk el.a fiaink most 5 és 3,5 évesek.

Az elmúlt 3 évben alig látogatta öket,ugy 2 havonta egyszer 1-2 órára.mindig elhitette velük,hogy x nap és újra jön,aztán mikor huzamosabb ideig nem jött én magyarázkodhattam nekik hogy hol az apjuk.a gyerektartást is úgy fizette,hogy a bíróság kőtelezte rá,már a fizetéséből azonnal nekem utalták.most nem fizet,mert otthagyta a munkahelyét,nem is fizet.mindenhol facebookon és egyéb helyeken azt hangoztatja,hogy neki csak a barátnője számít,ő a legfontosabb stb.megint megigérte a fiainak h jön azt meg megint semmi.így folyton csak összezavarja őket és még a nevelöapjukkal(a párommal) is ùgy bánnak a fiuk mint a kutyával ami mindkettőnknek nagyon fáj.

Mit kezdjek most a volt férjemmel?mit mondjak így a fiaimnak?Mi lenne így nekik a legjobb?Tudna valaki tanácsot adni?

2011. jún. 16. 20:34
 1/2 anonim válasza:
Nem kenne meg engedni a gyerekeknek,h ugy banjanak a neveloapjukkal mint a kutyaval.Ami a volt ferjedet illeti,szerintem nem fog megvaltozni.......a gyerekeknek pedig az igaszsagot,h az apjuknak a baratno a fontosabb....es h nem kivancsi rajuk.Az igaszsagot.
2011. jún. 16. 21:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem engedem,hogy úgy bánjanak vele,de már hiába pròbálok beszélgetni velük erről vagy szòlok rájuk,nem hat semmit.megverni meg csak nem kéne öket...mégiscsak gyerekek.
2011. jún. 16. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!