Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mihez kezdjek a barátommal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek a barátommal? Elég nehéz most.

Figyelt kérdés
Zűrös körülmények közt jöttünk össze, másfél hónapja vagyunk együtt, de ezalatt is sokmindent kellett együtt kibírnunk. Szerelmes vagyok belé, és azt mondja, hogy ő is belém. Múltkor mikor bedurciztam vmin, mégis elkezdett azon filózni, mi értelme van együtt lennünk. Tegnap összevesztünk és megint előhozta, hogy nincs értelme együtt lennünk, de mondta, hogy szeret. Nem értem. Most mi van? Kell-e egyáltalán értelmének lennie a szerelemnek? Van értelme neki? Ha van is, én sosem kerestem rá és nem értem ő miért teszi.
2009. szept. 12. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

értelme nem kell hogy legyen. ha utánaszámolsz, akkor nincs is, meg nem is éri meg. értelme nincs a szexnek sem, hacsak nem gyereket akarsz, nincs a filmnézésnek, a zenehallgatásnak semmi produktuma, nem beszélve az élvezeti cikkekről, cigi, kávé, alkohol, drogok.

mindent azért kell csinálni, mert jó, és csak ennyi. :)

2009. szept. 12. 17:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Csak sajnáltatja magát, foglalkozz vele többet, és minden rendben lesz (:
2009. szept. 13. 00:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Miért sajnáltatná magát? Sokat foglalkozok vele, szerintem ezzel nincs gondja. Vagy mire gondoltál?
2009. szept. 13. 12:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Erre gondoltam, de ha nem ez a probléma, akkor ne haragudj, saját magamból indultam ki (:

Arra viszont készülj fel, hogy ez a se veled, se nélküled kapcsolat nem sokáig működik.

2009. szept. 13. 22:39
 5/8 anonim ***** válasza:
sztem csak az idegességből mondja amikor veszekedtek mert ha azt is mondja h szeret akk nem gondolhatja komolyan a szakítást
2009. szept. 16. 09:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha már ilyen korai időszakban "durci" van, tényleg nem árt elgondolkozni!
2009. szept. 19. 21:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia. Nem akarom megkérdőjelezni a barátod szerelmét, de már csak magamból kiindulva is tudom, hogyha valakit szeretek, nem emlegetem, hogy nincs értelme együtt lennünk. Nem lehet, hogy csak célzásokat tesz, hogy esetleg te zárd le a kapcsolatot, mert ő nem meri? És ha már ilyen korán felmerülnek ilyen problémák tényleg érdemes elgondolkozni hogyan tovább...
2009. szept. 19. 22:08
 8/8 anonim ***** válasza:
...lehet hogy a szülei nem kedvelnek,csak nem akarja mondani?! vagy valaki bekevert közétek s mikor nem értetek egyet akkor ez miatt türelmetlenebb! Beszéljétek meg,de ne egy vitácska után...
2009. szept. 19. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!