Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a gyökér ex barátommal?
Figyelt kérdés
Egyszerűen már nem bírom elviselni...Osztálytársak vagyunk egy éve jártunk kb. másfél hónapot,de azóta nem képes leakadni róllam. Állandó jelleggel beszól,és elmond mindenféle rondaságnak. Ha kérdezem mi baja nem mond semmit csak mosolyog vagy kitérő válaszokat ad. Próbáltam már nem figyelni rá,de őt az még jobban beindítja, és csak tovább papol. Ha elmondom mindenféle állatnak,nem sértődik meg sőt még büszke is rá,szóval képtelenség leállítani.
Mindenkivel nagyon kedves,segítőkész de engem nagyon kinézett magának,elég annyi ha elhaladok mellette máris kitalál valamit amivel ba.szogathat.
16/L
2011. máj. 15. 17:21
1/7 anonim válasza:
Ha bármit lépsz csak olaj a tűzre .... próbáld meg nem észrevenni.
2/7 anonim válasza:
vágd pofán és észhez tér a hülye pisis kölyök!
3/7 anonim válasza:
Híreszteld róla, hogy buzzi és ezzel akarja leplezni.
4/7 anonim válasza:
Nézd semminek. Ha bármit reagálsz, csak rosszabb. De elbeszélgethetnél vele komolyan is. Lehet, hogy az használna.
5/7 anonim válasza:
Egyszer még a suliban elvette az egyik srác a tolltartómat...én utánaszaladtam ő meg hátrafordult...kaptam az alkalmon és akkorát lekevertem neki, hogy kb 4 órán keresztül a tenyerem nyoma az arcát díszítette... meg még valami, ha nagyon erősen beszól én mindenki előtt tökön rúgnám... majd egy idő után megtanulja...
6/7 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle:"Ennyire fáj,hogy dobtalak"?és ezentul bármit mond,mond meg,hogy nem alacsonyodsz le a szintjére.
7/7 anonim válasza:
nálam is hasonló a helyzet,szakításunk óta nem száll le rólam és egyre rosszabb,megpróbálok nem foglalkozni vele,ezt hivják feltűnési viszketegségnek,csak azért csinálja hogy figyelj rá,és annál rosszabb lesz!ne vegyél róla tudomást,legyél másokkal többet és majd rájön hogy nem érdekel téged akármit mond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!