Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit kezdjek velük hogy jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek velük hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés
Apám 56évesen alkoholista.Minden pénz eliszik,elgépezik,nem hallgat senkire.Anyám 35éve szenved vele.Anyu beadta a válópert akkor utána majdnem elgázolta autóval.Fenyegeti hogy elvágja a nyakát és hasonlók.Többször jött ki a rendőrség,nem tudnak mit tenni.Nem dolgozik apám,anyám 80ezret keres.A hitelük 180ezer,plus a rezsi és a kaja.Ennél többet már én sem tudok nekik adni.Fizetem a 30as hitelüket és pár számlájukat.Ha újra külön mennének apám félek tényleg meggyilkolná.Hihetetlennek tűnik,de ez így van nálunk.Tehetetlen vagyok,mi lenne a megoldás.
2011. máj. 31. 20:41
 1/3 anonim válasza:

Hát ez elég rossz helyzet.

Nem lehet sok mindent csinálni, vagy kell hívni valakit, aki leállítja, vagy valamit tud cisnálni, vagy akkor kihívni a rendörőket, amikor esetleg valamiért le lehet tartóztatni, vagy el lehet kapni...

2011. máj. 31. 21:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Valóban szörnyű helyzet. Én rendőrséghez fordulnék, vagy feljelenteném családon belüli erőszakért. Vannak olyan otthonok, ahol a bántalmazott vagy fenyegetett nőket elhelyezik, és megvédik a férjüktől.
2011. máj. 31. 22:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Ameddig nem váltak el, semmit nem fog csinálni a rendőrség, utána talán. Esetleg nem tudnátok valakit, aki megtudna védeni titeket?

Ha nem változtattok akkor biztosan mindketten belefogtok őrülni és az már vetekszik a halállal... Sosem késő új életet kezdeni, ha szükséges adjatok el mindent, tartsatok össze és inkább egymás költségeit álljátok mint apádét, biztosan könnyebb lenne.

Remélem sikerül valami.

2011. jún. 1. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!