Hogyan kezdjek új életet? Önállóan?
Szerintem jó ötlet, ha van valami terved, hogy mégis mit fogsz dolgozni, meg ilyesmi. Meg nem tudom, az egyetemet akkor hogy fejeznéd be?
Mondjuk én a helyedben inkább azzal kezdeném, hogy összeköltöznék pár barátnővel - mivel egyetemista vagy, ez nem lehet nagy gond, biztos sokan laknak albérletben.
Már az jó pont, hogy felismerted, hogy el lettél kényeztetve. Az biztos, hogy ha rá vagy kényszerülve, hogy magad intézd a dolgaid, hamar bele fogsz jönni, de kétlem, hogy ilyen elkényeztetés mellett elég talpraesett lennél egy idegen országban. Szerintem más város is éppolyan mélyvíz lehet, és attól sem kell félned, hogy összecsapnak a fejed fölött a hullámok, és nem tudsz hipp-hopp hazajönni, ha úgy adódik. Ha belföldön maradsz, azt talán anyuci-apuci is könnyebben elfogadja.
Egyébként az önállóvá válás nem egy hosszú utazással kell, hogy kezdődjön, hanem azzal, hogy leveszel nemkis terhet a szüleid válláról azzal, hogy nem leszel lusta magad intézni a dolgaid. Ilyen korban már nemcsak a szülők hibája, ha el vagy kényeztetve.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!