Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjem, ezért el szeretné perelni tőlem a 4 éves kislányunkat. Mennyi esélye van erre?
21' Ki mondta, hogy csak néha szívja?
Egy felnőtt férfinek akinek ràadásul gyereke is van, az ne drogozzon már! Tok mindegy,hogy evente egyszer vagy 336× csinálja!
"Tok mindegy,hogy evente egyszer vagy 336× csinálja!"
Bizonyíthatóság szempontjából nagyon nem mindegy. Ezt az egészet bizonyítani csak orvosi szakértő általi vérvizsgálattal lehetne. Ha tegyük fel, hetente egyszer kétszer elszív egy füves cigit, az gyakorlatilag kimutathatatlan a vérében, ezáltal bizonyíthatatlan is. Nyilván egy ilyen vizsgálatot az anyának kellene kezdeményeznie és persze a szakértői költséget is neki kell iylenkor állnia, ami 100-200 ezer fortint körül van. Ha van rá pénze lehet ilyennel próbálkozni, de esélytelen, hogy bármit is kimutatna így a vizsgálat, kivéve Ha csak nem valami kemény heroinista az illető, bár azt a leírtak alapján kétlem.
'Bár, gondolom ilyet nem tenne a gyereke anyjával azért mégsem."
Szerintem ha azzal fenyegetozik,hogy a kislányt elveszi tole akkor erre is simán kepes lenne.
"Szerintem ha azzal fenyegetozik,hogy a kislányt elveszi tole akkor erre is simán kepes lenne."
Szerintem azért "fenyegetőzik" ilyennel, mert tudja jól, hogy az anya egy labilis fiatal kis nőcske, aki ráadásul eléggé felelőtlen is. Lakáshoz is csak olyan spekulációval akar jutni, hogy a férjjel akarja fizettetni a hielt, akitől válni akar. Ráadásul meg is csalta, ez hiába olyan elnézendő sokak szerint, én nem nevezném ezt egyenes húzásnak. Hol itt a tisztességnek csak a szikrája is, már elnézést? Szerintem nem sok esélye van rá az anyának, hogy így neki ítéli a bíróság a gyereket, kivéve ha addig nem történik valami csoda, pl. megnyeri az 5-öst a lottón, vagy hasonló dolgok. Az apának sokkal rendezettebb élete van, legalábbis nekem az jött le abból amit olvastam.
Rendezett élet&marihuána...nos igen tényleg jobb élete lenne a kislánynak.
A bíróság csak nagyon nyomós helyzetben veszi el az anyától a gyereket.
Én amondó vagyok,hogy egy kisgyereknek(pláne kislánynak) az anyja mellett a helye! Ezt a bíróság is tudja.
Szóval a kérdező jobban tenné ha rendezné az életét minél előbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!