Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjemet. Hogyan tovább?
1,5 éves a lányunk, a szülés óta a férjem nem fogalalkozott velem annyit, mint korábban. Az első 3 hónapban ez érthető volt, de hamar visszafogytam, eljárunk együtt kettesben, vagyunk itthon is kettesben de nem közeledik szexuálisan és máshogy sem. Próbáltam beszélni vele, én közeledni de legtöbbször elutasított. Többször szerveztem anyósom segítségével meglepetés-randit: mire hazaért a munkából én csinosan, sminkelve vártam, kész volt a finom vacsora anyósom pedig elvitte sétálni a lányunkat de ilyenkor csak leült a TV elé a kajával :-(
Elég sokat járok haza a babával a családomhoz vidékre, ahol összefutottam a középiskolai nagy szerelmemmel, akivel a héten le is feküdtünk.
Nem vagyok tisztában az érzéseimmel.
Mit tegyek? Beszéljek a férjemmel?
Mintha én irtam volna le a sztorit!
Mikor megtettem nagyon bántott a dolog!De 1 éve tart ugyan ugy a megcsalás mert nem lehetett semmit megbeszélni!!De a gyerek miatt nem akarunk szétmenni
Lehet , hogy Ő már előbb félrelépett , azért sem közeledik hozzád!
Szerintem is beszélj vele , úgy hogy csak rád figyeljen és eljusson neki , hogy döntenetek kell a közös jövőtökről.
Ne mond el a megcsalást , ha érdemben tudtok dönteni , mert bárhogy is alakul az kihatna a jövőre nézve.
Ha Te már a sulis sráccal szeretnél lenni , akkor a válásnál , gyerekelhelyezésnél ellened fordíthatja , ha meg vele maradsz , fel fogja hánytorgatni és akár rosszabb lesz.
Sajnos ezt lehet hogy nagyon elrontottad , én nem tudnám megcsalni a pasim , a lelkiismeretem végett , de minden helyzet egyedi és ha már így alakult , ezt vedd kegyes hazugságnak ami mindenkinek kedvezőbb ha elhallgatod.!
Én 28 vagyok ő 30. Mindkettőnknél első házasság és gyerek.
Azt nem hiszem, hogy megcsalna mert a bátyámmal dolgozik és munka után jön haza. Az elején rákérdeztem a bátyámnál, biztos nem falazna neki.
Azt biztos, hogy nem szeretem a volt barátomat. De nagyon jó volt vele a szex (vagy csak annyira ki voltam éhezve, hogy bárkivel jó lett volna...)
Hiába írtad le a történeted, azért azt ne várd, hogy sajnálni fogunk egy kicsit is.
Ha már rég rossz a helyzet, akkor beszélned kellett volna vele erről. Túl sokat nem tudsz már csinálni. Vagy bűntudattal élsz tovább vagy elválsz, esetleg elmondod neki, de kétlem, hogy elnézné..
Minden nő csak az alkalmat lesi,
azután magyarázatul, ráfogja a férjére !!
A becsületes az lett volna, ha különválsz és csak azután répáztatod meg magad.
Remélem kivág a férjed!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!