Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Megcsaltam a páromat, amit megbántam!
Figyelt kérdés
Azzal kezdeném mi egy pár vagyunk,tizenhat éve együtt.Vannak gyerekein is.A párom miután megszületett a második gyerekünk kezdte a megcsalást.Többször megcsalt engemet.Mellette ivott is,de ezt csak később.Sajnos csinált adósságokat is.Bele keveredett dolgokba.Inkább nem sorolom.Mindig csak ígérgetett megváltozik.Igazából sosem éreztem ,hogy szeretne,mert akkor nem tette volna ezeket a dolgokat.Eljutottam arra a pontra ,megpróbáltam ismerkedni férfiakkal.Találkoztam is egyel volt vele kapcsim,leis feküdtem vele,de valahogy nem érzetem nagyon boldognak vele magamat ,így nem taliztunk többet.A párom megváltozott mert rájött megcsaltam,láttam rajta hogy tényleg változik,de valahogy nem tudtam tényleg szeret-e?Megismerkedtem egy másik férfivel,vele is taliztam többször leis feküdtem vele.Szerelmes lettem bele mint egy örült,vagyis ugy érzetem.De nem szerelem volt szerintem valami fellángolás részemről.Képes lettem volna érte mindent itt hagyni!De hála isten nem tettem!Utólag megbántam volna tuti!Szakított velem rádásul ő!Azt mondta menjek vissza a férjemhez ott a helyem!Nagyon megviselt,mert oda voltam érte nagyon.De így utólag örülök így alakul.A férjem elköltözött.Iszonyatosan hiányzott.Rájöttem őt szerettem!Próbáltam vele békülni,de sokáig azt sem engedte meg ,hogy hozzá érjek.Azt egyszer átjött szeretkeztünk.Nagyon hiányzott.Utána nem jött egy darabig.Azt mondta gondolkodnia kell.Majd nagy nehezen vissza költözött!Azóta időben hazajár minden okés.Puszilgat ,simogat minden.Nagyon szeretem őt.Szerintetek szeret ő?2011. aug. 22. 18:49
2/14 anonim válasza:
nem lehetsz valami okos, hogy ilyen szavakat használsz "kapcsim" "taliztunk".
Amúgy meg mi a fenének vagytok együtt, ha csaljátok egymást?! Én biztos hogy nem akarnék ilyen kapcsolatot.
3/14 anonim válasza:
Bocsánat, elnézést, de tényleg, muszáj megkérdeznem: Ez most komoly?
Többször megcsalt, adósságokat csinált stb. Erre Te -gondolom a szeretetéhség miatt is- megismerkedsz vkivel, lefekszel vele (magyarán "visszacsalod") és akkor még TE kaparsz a férjed után?
Az hol van számon tartva hogy ő is megcsalt téged? Vagy neki azt lehet?
Állj már ki magadért, és legyen méltóságod! Igen is szeressen Téged, és ha ilyen faramuci is a helyzet, de valahogy akkor rendeződjetek....
4/14 anonim válasza:
NEM NEM SZERET. Sokkal jobbat érdemel nálad. Ülj le, egyes!
5/14 anonim válasza:
Vannak ilyen "kapcsik". Nyitott házasságnak nevezik a modernebbek, de attól eltekintve miért is ne szerethetnétek egymást. Kvittek vagytok, nincs miért szemrehányást tenni egymásnak.
7/14 anonim válasza:
Egy szokásos, otthon unatkozó házi-ribi vagy !!
8/14 A kérdező kommentje:
Utolsónak.Igazából sosem érzetem mennyire szeret engemet.Ez volt a baj.Én ezért csaltam meg...
2011. aug. 22. 19:08
9/14 anonim válasza:
talán azért nem érezted, hogy mennyire szeret, mert nem szeret, hisz nem egyszer félre lépett.
10/14 anonim válasza:
Tyü. sokat megélt, viharos kapcsolat a tiétek, ami még bármely irányba elmehet. a legegyszerübb, ha leültök átbeszélni, hogy ki hogyan képzeli a továbbiakat. akkor elkerülhetöek a felesleges körök, félreértések
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!