Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megbántam, hogy elváltam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántam, hogy elváltam? (Férfi vagyok) Mit tegyek? Miért érzem összekavarodva magam?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy a volt feleségemmel 14 évig voltunk együtt. Született két gyönyörű gyermekünk, az egyik 12 éves, a másik 3 és fél.

Az utolsó években sajnos már csaltam őt mindenkivel aki jött. Szerettem talán azért is mert a gyermekeim anyja, de nem bírtam már elviselni a stílusát, és a kinézetét. Állandóan "sárkánykodott", és csak hízott és hízott. Lehet, hogy bunkó embernek fogtok tartani, de én nem ezt érdemeltem tőle. Napi 15 órákat dolgoztam, majd mikor hulla fáradtan hazaértem, nem volt itthon semmi étel, csak a kupleráj várt és az ágyon fekvő tévéző feleségem. Amikor kérdőre vontam, mindig az volt a válasza "ha nem tetszik, menj el itthonról". Már csak a gyermekeimben láttam a boldogságot, és abban az egy-néhány kalandomban. Aztán hirtelen jött egy gyönyörű nő az életembe. Szerelmes lettem, de annyira, hogy zokogtam érte éjszakánként. Hosszú, és bonyodalmas könyörgésére elváltam nejemtől (akkor már másfél éve együtt voltunk). Igen ám, de akkor kezdtek jönni a problémák. Az új barátnőm kezdett féltékenykedni az exfeleségemre és a gyermekeimre. Követelőző lett. 12 év korkülönbség van köztünk, de amikor még a rózsaszín köd a szemem előtt volt, azt hittem ez nem számít, ez a nő okos, szép, és imádnivaló. Kezd kitisztulni a fejem, és rájövök milyen aljas módon próbál eltépni a gyermekeimtől. Szinte már csak titokban találkozom velük, mert ha megtudja, órási hisztit csap, és nem szól hozzám 2 napig. Hiába magyaráztam neki, hogy ez van, ők akkor is a gyermekeim lesznek, ha ő fejre áll, nem érti meg. Egyszerűen ki nem állhatja őket, azt mondja azért mert az én exfeleségemet látja bennük, és az undorító. Szóval szó szerint leundorítózta a saját gyermekeimet. Ekkor betelt a pohár és helyretettem egy olyan kijelentéssel amit később én is megbántam. Azt mondtam neki, ha én nem lennék, ő nem tartana itt ahol. Fizettem neki a jogosítványát, 2 tanfolyamot, a heti egy fodrászat, úgy, hogy ő nem dolgozott, csak otthon várt a "lakásunkban".

Nem tudom, hogy most azt bántam meg, hogy elhagytam a gyermekeimet, és a feleségem, vagy csak egyszerűen ebből a helyzetből is menekülni akarok. Hozzáteszem, mióta elváltam nejemtől, ő sokkal jobban ad magára, lefogyott, és kedvesebb mint valaha. Amikor elhozom a lurkókat mindig váltunk egy-két szót, és úgy érzem, ez a nő az akit annak idején elvettem és szerettem. Nem tudom mi van velem, de már nem bírom sokáig. Tudnék még mit írni, csak félek így sem értenétek meg. Azért aki volt hasonló helyzetben, kérem ossza meg tapasztalatait. Bár kívülálló véleményét is szívesen várom. Köszönöm.

2010. jan. 20. 16:00
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
56%

nyilvánvaló, hogy egyikük sem az igazi

ezt sürgősen otthagyni, de a feleséghez se mennék vissza, ha a fele is igaz, amit írtál róla

keress tovább

2010. jan. 20. 16:06
 2/34 anonim ***** válasza:
73%

Menj vissza a felesegedhez es a csaladodhoz, es becsuld meg oket!!!

A feleseged annak idejen, amikor kover volt es csak a heveron fekve vart teged otthon, akkor rettenetes boldogtalan volt! Tudta, hogy mikozben o otthon var rad, te mashol hemperegsz! Mit csinalt? Ment a konyhaba es a spejzba, es evett-evett-evett. Ettol erezte magat boldognak abban a pillanatban amikor csuszott le a falat a torkan. Tehat azert volt ilyen elhizott, azert nem tudott lefogyni, mert boldogtalan volt legbelul.

Ahelyett, hogy megbeszeltetek volna a dolgokat, ahelyett, hogy te normalisan elmondtad volna a problemadat, mashoz mentel hemperegni.

Ugy gondolom, hogy mindenki kovet el hibat es hibakat az eleteben. Ha a feleseged visszafogadna, es hianyzol neki te is, akkor menjel hozzajuk vissza es beszeljetek mindig mindent meg, es szeressetek egymast!

Az uj not felejtsd el!!!

2010. jan. 20. 16:10
 3/34 anonim ***** válasza:
69%

Cseberből vederbe.

Csak a csebernél vannak azok a gyerekek.

Ha vissza tudnál menni és még visszafogad,menj vissza.

Viszont előre fektessétek le az elvárásokat egymással szemben.

2010. jan. 20. 16:11
 4/34 anonim ***** válasza:
84%
egyedül legyél egy ideig.
2010. jan. 20. 16:13
 5/34 anonim ***** válasza:
86%

szerintem adj időt magadnak,mindkét nő nélkül.Tisztázd le a dolgokat magadban és utána dönts.De szerintem sem helyes vissza menned az exhez mert valamiért elváltál,és mint tudjuk kutyából.....

De amit a másik nő művel az gyalázat!! Nem várhatja el,hogy felejtsd el a saját gyerekeidet!!!

Az ilyet azonnal el kell felejteni!!!

Várj míg az idő helyreteszi a dolgokat,kicsit legyél "szingli".

És talán egy 3, lesz az igazi:)))

Addig is kitartást és sok erőt kívánok neked:)

2010. jan. 20. 16:13
 6/34 anonim ***** válasza:
79%

"Nyilvánvaló" - Mennyire nem kedvelem ezt a szót,a mikor emberekről, sorsokról van szó?! Ilyenkor semmi nem nyilvánvaló, és bár sok eset hasonlít egymásra, mégis mindegyik más egy kicsit, egyedi.

Mindkét kapcsolatból lehet tanulnod valamit. Az egész élet egy tanulási folyamat, csak van aki leragad mindig ugyanannál a leckénél, és azt ismételgeti életfogytig, mások meg mindig tanulnak valami újat. Attól függ, milyen gyorsan jössz rá, hogy mi az, amit az adott szituáció meg akar veled "értetni"? Ha gyorsan, tovább léphetsz. Nem biztos, hogy a következő lecke kellemesebb lesz, csak az biztos, hogy a leckéknek sosincs vége, mindig van új.

Dönthetsz úgy is, hogy keresel egy harmadikat, valóban. Vagy visszamehetsz a gyerekeid anyjához is. De ezek a lépések megoldják önmagában a TE problémádat? Rájöttél már arra, hogy mi az? Miért alakult rosszul a házasságod, és miért a mostani kapcsolatod? Én akkor sem mondanám meg, ha tudnám. Mert neked kell rájönni. Igaz, nem feltétlenül kell egyedül...

Én is elváltam, gyerekem is van, új párom is van, mégis egészen más helyzetben vagyok. Úgy tűnik, nekem más leckét adott fel az élet, mint neked. ;)

2010. jan. 20. 16:17
 7/34 anonim ***** válasza:
60%
Milyen jót tett a volt feleségnek a válás, hogy kivirult tőle. Te ezek szerint rossz hatással is voltál rá... Az új pedig vagy belátja, hogy neked jogod és kötelességed a gyerekeiddel törődnöd, vagy menjen. Sajnos ilyenkor az ex mindig része marad az új családnak valamilyen szinten. Ezt el kell tudni fogadni.
2010. jan. 20. 16:18
 8/34 anonim ***** válasza:
73%
Kívülállóként, elolvasva azt amit írtál, én azt tanácsolom, hogy hagyd ott a mostani barátnődet,mert egy aljas kis valami. Hiszen tudta hogy van két gyereked, és most tilt tőlük. Ez felháborító!Nem árultál zsákba macskát, ő meg hisztizik a gyerekek miatt. Azt gondolom jobb lenne egy kicsit egyedül lenned mert ez kimaradt amikor elváltál. Élj egyedül egy kicsit, legyél a gyerekekkel és majd ha letisztázódik benned az a csomó minden ami fölhalmozódott, biztos helyesen fogsz dönteni. Ne menj még vissza az asszonyhoz, tedd rendbe magad belül, egyedül. Aztán minden megoldódik idővel.
2010. jan. 20. 16:19
 9/34 anonim ***** válasza:
82%

Lecserélted a sz*rt a f*sra...

Sajnállak. Egy valamit jegyezz meg: kutyából nem lesz szalonna. Ha ezt hajlandó vagy elfogadni, menj vissza a feleségedhez. Azért arra kíváncsi lennék mi volt előbb: a volt nejed beleszaromsága, vagy a megcsalás...

2010. jan. 20. 16:19
 10/34 anonim ***** válasza:
57%
Az a baj, hogy ha visszamennél, a feleséged érezné fölényben magát és még rosszabb sorod lenne, mint régen. Itt az a megoldás, ha keresel egy nomrális 3. nőt, aki imádni fog a gyerekeiddel együtt. Egyszerűen még nem találtad meg az igazit. Nekem is csak két válás után sikerült:)
2010. jan. 20. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!