Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántam, hogy elváltam? (Férfi vagyok) Mit tegyek? Miért érzem összekavarodva magam?
A helyzet az, hogy a volt feleségemmel 14 évig voltunk együtt. Született két gyönyörű gyermekünk, az egyik 12 éves, a másik 3 és fél.
Az utolsó években sajnos már csaltam őt mindenkivel aki jött. Szerettem talán azért is mert a gyermekeim anyja, de nem bírtam már elviselni a stílusát, és a kinézetét. Állandóan "sárkánykodott", és csak hízott és hízott. Lehet, hogy bunkó embernek fogtok tartani, de én nem ezt érdemeltem tőle. Napi 15 órákat dolgoztam, majd mikor hulla fáradtan hazaértem, nem volt itthon semmi étel, csak a kupleráj várt és az ágyon fekvő tévéző feleségem. Amikor kérdőre vontam, mindig az volt a válasza "ha nem tetszik, menj el itthonról". Már csak a gyermekeimben láttam a boldogságot, és abban az egy-néhány kalandomban. Aztán hirtelen jött egy gyönyörű nő az életembe. Szerelmes lettem, de annyira, hogy zokogtam érte éjszakánként. Hosszú, és bonyodalmas könyörgésére elváltam nejemtől (akkor már másfél éve együtt voltunk). Igen ám, de akkor kezdtek jönni a problémák. Az új barátnőm kezdett féltékenykedni az exfeleségemre és a gyermekeimre. Követelőző lett. 12 év korkülönbség van köztünk, de amikor még a rózsaszín köd a szemem előtt volt, azt hittem ez nem számít, ez a nő okos, szép, és imádnivaló. Kezd kitisztulni a fejem, és rájövök milyen aljas módon próbál eltépni a gyermekeimtől. Szinte már csak titokban találkozom velük, mert ha megtudja, órási hisztit csap, és nem szól hozzám 2 napig. Hiába magyaráztam neki, hogy ez van, ők akkor is a gyermekeim lesznek, ha ő fejre áll, nem érti meg. Egyszerűen ki nem állhatja őket, azt mondja azért mert az én exfeleségemet látja bennük, és az undorító. Szóval szó szerint leundorítózta a saját gyermekeimet. Ekkor betelt a pohár és helyretettem egy olyan kijelentéssel amit később én is megbántam. Azt mondtam neki, ha én nem lennék, ő nem tartana itt ahol. Fizettem neki a jogosítványát, 2 tanfolyamot, a heti egy fodrászat, úgy, hogy ő nem dolgozott, csak otthon várt a "lakásunkban".
Nem tudom, hogy most azt bántam meg, hogy elhagytam a gyermekeimet, és a feleségem, vagy csak egyszerűen ebből a helyzetből is menekülni akarok. Hozzáteszem, mióta elváltam nejemtől, ő sokkal jobban ad magára, lefogyott, és kedvesebb mint valaha. Amikor elhozom a lurkókat mindig váltunk egy-két szót, és úgy érzem, ez a nő az akit annak idején elvettem és szerettem. Nem tudom mi van velem, de már nem bírom sokáig. Tudnék még mit írni, csak félek így sem értenétek meg. Azért aki volt hasonló helyzetben, kérem ossza meg tapasztalatait. Bár kívülálló véleményét is szívesen várom. Köszönöm.
Hiaba dolgoztal napi 15 orat, a csaladodra nem figyeltel oda ugy ahogy kellett volna! Ha a csaladodra odafigyelsz a munka mellett is, akkor nem kellett volna megcsalnod a felesegedet masokkal. Undorito amit csinaltal!!!
Egy no dolgozzon, nevelje a gyerekeket, legyen csinos, szexi amikor a ferjed hazaer, varja ot finom vacsoraval es legyen tisztasag otthon, szoval rendezze a haztartast es mindent es mindent. Mert az apa dolgozik 15 orat. Huha! Egy no meg dolgozik 24 orat, nem? Mert gondolom a feleseged kelt fel ejjel a kicsihez, nem pedig te!
Szallj magadba, es godold vegig, hogy egy nonek mennyivel kemenyebb elete van!
Nappal munka
gyerekneveles
bevasarlas, haztartas, mosas, fozes, vasalas,
este-ejjel szexi no
nappal kedves, mosolygos edesanya aki mindig turelmes a gyerekeihez.
Hol van ilyen? A meseben csak.
Azon gondolkodtál, hogy te vajon megadtál-e minden tőled telhetőt a feleségednek? mert bizony nekünk is szükségünk van szeretre, dícséretekre. Lehet, hogy azért hagyta kissé el magát, mert te sem foglakoztál már vele. ez szerinmtem oda-vissza dolog, sosem csak az egyik fél a hibás. sajnos ebben a laza világban sokkal egyszerűbb más után nézni, mint megbeszélni a dolgokat. ahelyett hogy egy idegen nőnek adtál ennyi mindent, rááldozhattad volna a feleségedre. a legnagyobb baj mégis az, hogy mindennek főleg a gyermekek isszák a levét. én csak tudom, mert az én szüleim is elváltak. apu lelépett egy nővel, mert anyu 4 gyerek után kicsit elhízott és még az volt a kifogás, hogy X éve nem csókolóztak és ő csókokra vágyott. de állítom, hogy anyát nem próbálta megcsókolni, könnyebb volt egy másik nőt. aztán persze ő is próbált visszamenni, de addigra anya lépett tovább. így most már mindkettőnek van másik párja. nekünk gyerekeknek pedig, még ha azt is mondjuk, hogy az a lényeg, hogy ők boldogok, nagyon is fáj!!! ahogy látom amúgy téged se nagyon izgat, hogy a gyerekek mit éreznek.
Egyébként én is férjnél vagyok, és hidd el ha nem foglalkozna velem a párom két utat látok esélyesnek: vagy engedném, hogy más foglalkozzon velem és továbbra is csinos és kedves maradnék, vagy könnyen lehet, hogy én is elhagynám magam, mert ugye minek törjem magam, ha neki úgyis mindegy. szerintem örülj, hogy a feleséged az utóbbit választotta annak idején. ha visszafogad szerintem menj vissza, de csak akkor, ha tényleg komolyan gondolod és nem csak menekülnél a mostani párod elől. nem lesz könnyű, nehéz lesz, én nem tudnék benned megbízni jó ideig, az pedig megint konfliktushoz vezethet.
van egy dal, hallgasd meg. Amen: valaki apunak szólít téged. egy részlet: keze kicsit érdes a sok mosogatástól, de azt amit ő ad, azt nem kapod mástól.
ehhez kellene a férfiaknak tartaniuk magukat. a szerető persze hogy mindig csinos és türelmes, ha neki csak ez a dolga!!!neki nincs gondja a csekkekre, ő nem aggódik, mert lázas a gyerek, nem neki kell főzni, takarítani, vasalni 4-5 emberre, a napi 2-3 órában minek is hisztizne? látod akkor derül ki, hogy milyen, mikor mindennap el kell viselni.
Hogy megbántad-e, azt mi nem tudhatjuk. De ha nem tudod nyugodtan lezárni, nem tiszta a lelkiismereted, az arra utal, hogy talán nem a feleséged volt a hibás a válásotokban. Valahogy próbálom elképzelni az ő verzióját... Igaza lehet vmelyik előzőnek. Minden rámaradt otthon, nem foglalkoztál vele/velük, depresszióba esett, miután még meg is csaltad... Nem irigylem. Olyan divatos szó ez a "sárkányosodás", de mindig oka van.
Hogy mit tegyél? Szállj magadba... És van-e egyáltalán választási lehetőséged? Ha a feleséged így kivirult a válástól, akkor lehet, a háta közepére se kíván vissza, tehát lehet, ez nem is opció.
A másik csaj - nem szép, hogy el akar tiltani a gyerekeidtől, de nem azért van ez így, mert érzi, hogy Te még kötődsz az exfeleségedhez? (már ha ez így van...)
Anyagi juttatást felhánytorgatni nem szép dolog, mondjuk én a csaj helyében nem is fogadtam volna el ezeket.
Szia!
Bocs az offért először is a 16.46tól kérdezném, hogy mi ez a szám pontosan, és hol tudnám esetleg megtalálni?
Ami téged illet, igen, az ember hajlamos elengedni magát egy kapcsolatban, ezt tudom, nőként, saját tapasztalatból, de hogy mi volt előbb a tyúk vagy a tojás, az sosem fog kiderülni. Ellenben ha valóban a családod a fontosabb akkor költözz külön a nőtől, és próbáld meg visszahódítani a feleségedet. Ha sikerül becsüld meg őket! Az a baj, hogy nem látjátok be, hogy a szerető persze hogy csinos, szexi, de ahogy előttem már írták ő nem cserél pelust, nem ül a gyerek ágya mellett éjszaka, nem mos,főz takarít a családra, amely dolgokat viszont sajnos nem lehet magassarkúban és kiskosztümben véghez vinni. De a családodtól viszont elszakít, ezt látom a saját példámon is, a kisfiamat vártam amikor az apuka a szeretőt választotta, pedig nem híztam el, (67 kilóval mentem szülni) és nem hagytam el magam, akármikor jött felöltözve, kisminkelve vártam, ami baba mellett nem volt egyszerű. Már egy jó ideje elmúlt apánál is a lila köd, be nem vallaná, de látszik rajta, h boldogtalan, mondja a családja, szenved a gyereke hiányától, mert a szerető bizony hisztizik ha velünk van. De nem tud kimászni a helyzetből, mert nincs hova mennie, hozzám sem jöhetne, szóval feladta a családját ő is, de talán egyszer majd helyrehozza, ha addigra nem lesz túl késő. Neked tehát ezt javaslom, szedd össze magad, és hozd helyre amit eltoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!