Fejbecsaptam az autista bátyám de megbántam. Meggyónjam szerintetek?
Figyelt kérdés
Van egy autista bátyám vele nőttem fel.Barátnőm a fürdőszobába volt, ő meg leskelődött és én meg fejbecsaptam ráesett a hüvelykujjára és eltörött nagyon megbántam meggyónjam?2011. aug. 28. 19:24
1/21 anonim válasza:
Ha megbántad, akkor feloldozást nyertél. Attól nem lesz jobb a helyzet, ha egy idegennek elmotyogod (pap). Ez baromság. Ha szívből bánod, az elég, nem kell hozzá a csuhás ámenje.
2/21 anonim válasza:
ha meggyónnád se azért tett meg, mert mi azt mondjuk, hanem mert tényleg ezt akarod
3/21 A kérdező kommentje:
Mégse gyónom meg jóltettem hogy fejbeb*sztam az autista barmot
2011. aug. 28. 19:31
4/21 anonim válasza:
Az elsőnek üzenném hogy nem kell rögtön leszólni.Én is ma voltam templomban esküvőn és csak néztem hogy mit motyog a pap... az biztos hogy nem a boldogságról... az egész istenről szól.
Egyébként meg ha annyira nagyon megbántad és álmatlan éjszakáid vannak tőle akkor csináld.
5/21 Toborc válasza:
Szerintem gondolj bele az ő helyzetébe, hogy milyen rossz leeht nei igy élni. Nem tudom milyen súlyos a betegsége, talán azt se tudja hogy mi roszsat csinált, csak kíváncsi volt mert hát ő is csak férfi (gondolom az !)
Próbáld megérteni, és inkább elmagyarázni neki!!
6/21 anonim válasza:
mi ez a hirtelen váltás? (dehogy gyónod meg)
7/21 anonim válasza:
Miért, ha meggyónod, akkor
a.) hamarabb összeforr az úja
b.) nem fog többet leselkedni?
8/21 anonim válasza:
Egyébként mért gondoltad meg magad?
9/21 anonim válasza:
Ritka nagy paraszt vagy, kérdező. Téged kéne valakinek h*lyére vernie. /szószerint/
10/21 anonim válasza:
Szép vagy, egyszer te leszel csak a támasza. A testvéred beteg, te meg egy ostoba liba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!