Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fejbecsaptam az autista...

Fejbecsaptam az autista bátyám de megbántam. Meggyónjam szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy autista bátyám vele nőttem fel.Barátnőm a fürdőszobába volt, ő meg leskelődött és én meg fejbecsaptam ráesett a hüvelykujjára és eltörött nagyon megbántam meggyónjam?
2011. aug. 28. 19:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
27%
Kedves negyedik válaszoló! Miért lenne rossz a fivérének csak azért, mert autista? Ha választhatnék, én is szívesen lennék az. Szerintem nekik a legjobb az életük a világban.
2011. aug. 28. 19:40
 12/21 anonim ***** válasza:
43%
Azért mert fogyi,fel van jogosítva arra,hogy leselkedjen? Ha veletek történne nem így kommentelnétek..jogos volt hogy fejenvágtad..
2011. aug. 28. 19:41
 13/21 anonim ***** válasza:
61%
Azért, mert beteg, a hormonjai működnek.Nem nyomi. Erőszakot akkor se alkalmazzon.Sajnálom szegényt, remélem megkomolyodsz, mert ha a szüleid nem lesznek, mit csinálsz vele?0
2011. aug. 28. 19:44
 14/21 anonim ***** válasza:
Tehet ő arról hogy beteg? Rohadtul nem. Azt sem tudta mit csinál. Ne gyónogass, inkább figyelj jobban oda a testvéredre és szeresd.
2011. aug. 28. 19:57
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez KAMU
2011. aug. 28. 19:59
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kamu.
2011. aug. 28. 20:16
 17/21 anonim ***** válasza:

Kívánom, hogy veled is bánjanak így sokszor életed folyamán. Máshogy is le lehet szerelni (szép szóval) egy beteg embert.

Ezért tart itt a világ, nem a frank válság miatt. Mert az emberek parasztok és intoleránsak.

Ha a kérdés kamu, akkor meg kétszeresen ez a véleményem rólad.

2011. aug. 28. 21:02
 18/21 anonim ***** válasza:
7%

Érdekes, ahol beteg gyerek van a családban, ott mindig nyelnie kell az egészségesnek? szerintem ez kib*szás! A szülők alapból elsősorban vele törődnek, az egészséges háttérbe szorul... Igen, tudom, hogy a sérült sem maga választja ezt, de akkor is igazságtalanság...

És hiába írják sokan, nem feltétlen kell majd a kérdezőnek gondoskodni a bátyjáról, ha a szülők meghalnak. Én nem gondoskodnék róla, annyi szent. Hogy nem elég, hogy a gyerekkorom el lett cs*szve, még rendes család életem se legyen férjjel, gyerekkel, mert majd felforgatja egy felnőtt értelmi sérült? Biztos, hogy nem! Család és szeretet, ide vagy oda, szemétség elvárni valakitől, hogy b*ssza el az életét egy sérült emberért... Jobb annak egy intézetben, ott gondoskodnak róla és szakszerűen bánnak vele.

2011. aug. 28. 21:20
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne is haragudj kérdező arra nem gondoltál pl Autizmus megjelenése egyre gyakoribb. Hitetlen de nagyobb az esélye arra, hogy az Autista testvér mellett az egészséges testvérnek Autista gyermeke és Autista unokája szülessen. Fogalmad sincsen milyen érzés Autizmussal élni úgy el kell elképzelni egyes Autizmussal élők, nem azért nem tartják be bizonyos illem szabályokat mert nem akarják megérteni azt. Olyan mint a teljes siketséggel (hallókészülékkel sem korrigálható) együtt élő embereknél, kíséret nélkül lennének egyszer kénytelenek nyilvános helyen Wc-re menni és meggyőződni ajtó rányitása nélkül vannak-e a Wc-n vagy sem.

Egyébként nem minden Autizmussal élőknek van súlyos, középsúlyos értelmi Fogyatékosságuk viszont csupán kb 5% rendelkezik enyhe értelmi fogyatékosságtól a kimagasló intelligenciával és kiváló kommunikációs képességgel.

2011. szept. 8. 19:07
 20/21 anonim ***** válasza:

Remélem, hogy ő majd egyszer úgy fejbe bq..sz, hogy ott maradsz, aztán akkor lesz meglepetés azt hiszem.! Mi vagy te anyja helyett anyja lettél, vagy mi a szösz. Tényleg mi lesz veletek, ha már nem lesznek a szüleitek mellettetek, akkor majd pont te fogod majd ily módon megnevelni..?..! Fogd már fel, hogy igaz, hogy ő autista, de mégis idősebb nálad jól néznék ki a gyerek nevelné a felnőttet remélem, hogy majd egyszer izompacsirta lesz belőle, és akkor majd ő fog téged úgy arrébb tenni, hogy aztán ott fogsz majd tutulni egy hétig.

Oké, megbántad, hogy odaütöttél neki, és eltörött a hüvelykujja de legalább akkor azonnal vitted volna el orvoshoz. Ahhoz mondjuk mit szólnál, ha mondjuk ő törné el valamelyik bordádat? Na akkor az is jogos volt? Ennyit a testvériességi toleranciádról.

Legközelebb meg kést fogsz beledöfni? Na az azért már tényleg durva lenne.

2018. júl. 8. 16:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!