Mi a véleményetek? Adtam nekik egy-egy pofont, de már megbántam.
Figyelt kérdés
A feleségem meg a húgom elég erőteljesen veszekedtek és elég csúnya szavakat használtak közben, mindezt az ötéves lányom előtt, ezért lekevertem a húgomnak is meg a feleségemnek is egy pofont.2011. aug. 31. 11:21
1/25 anonim válasza:
Ezt is a lányod előtt? Grat. Zsák a foltját...
2/25 anonim válasza:
nem vagyok híve az asszonyverésnek, ha rám egy férfi kezet emelne, a térdeimet a tökei között találná. De ha a lányotok előtt így képesek veszekedni, akkor megérdemelték, csak a gyereknek nem kellett volna látni.
3/25 anonim válasza:
nem igazán értelek.
Te fel voltál háborodva mert a nejed és a húgod az 5 éves lányod előtt vitáznak,és ezzel rossz példát mutatnak a gyereknek.
Erre te az 5 éves lányod előtt felpofozol két nőt?? nagynénjét és az anyját???
Ez nem rossz példa???
4/25 Dilettáns döggomba válasza:
Jobb, ha a pofont látja, mint ha a veszekedést hallja?? Érdekes.
5/25 A kérdező kommentje:
Hirtelen felindultságból adtam a pofont.
2011. aug. 31. 11:30
6/25 anonim válasza:
Az erőszak sose megoldás, még a legdurvább helyzetben sem, én ennek a híve vagyok.
Gyereket el kellett volna vigyed, oldják meg egymás közt, most meg szerintem ellened fognak szövetkeznek, mert megütötted őket.
7/25 anonim válasza:
Biztos, hogy nem az elso pofon volt. En repitenelek, meg ha aranybol lenne a t.kod, akkor is.
8/25 anonim válasza:
Nagyon nagy gratula! Tényleg, igazán jogos volt. Semmi jogod nincs verni sem a feleséged sem a húgod, akármennyire is ideges vagy. Szegény kisgyerek, remélem nem ő lesz a következő.
9/25 anonim válasza:
Minek kellett beleszólnod a vitájukba?
Nem lett volna egyszerűbb, ha inkább a gyereket lefoglalod valamivel, hogy ne lássa/hallja a veszekedést?
10/25 anonim válasza:
Inkább a gyereket vittem volna onnan el,ők meg veszekedjenek tovább,ahogy akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!