Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Goldlily mini spirálom van 1 napja. Még nem szültem, és trombózisra vagyok hajlamos. Rossz tapasztalatokat olvastam, ennyire sok gond van vele? (gyulladások, görcsök, eléggé megbízhatatlan stb) Már úgy érzem megbántam. Nektek mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 20:03
1/8 anonim válasza:
Ne higgy el mindent,tapasztald meg! Nekem sok -sok évig volt spirálom.Akkor van vele gond,ha elfárad.De akkor ki kell cserélni.Nem maradtam terhes,nem görcsöltem.Ha lejárt az ideje,akkor volt,hogy lejjebb csúszott és szúrt.DE akkor csere.
2/8 anonim válasza:
Még nem szültél és feltettek spirált? Fura.
3/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem fura.A gyógyszer nem ajánlott,akkor mi a megoldás??Szülünk,mint a nyulak??Kényelmes,biztonságos,csak menni kell rendszeresen ellenőriztetni.
4/8 anonim válasza:
Édesanyám mindíg rendszerese járt vele ellenőrzésre mégis begyulladt a méhe és kivették neki. Itt vagyok 15 évesen egyedül, mert nem lehet kistesóm...
5/8 anonim válasza:
Én írtam, hogy fura, mert pl. az én dokim nem tesz fel spirált szülés előtt,, pont a múltkor beszéltünk róla. Én sem szedhetek gyógyszert jó ideig, marad az óvszer.
6/8 anonim válasza:
Előzőnek!!Válts orvost,de gyorsan.Ennel sokkal modernebb technikák is vannak.3 havonta injekció,spermaölő krémek,kúpok,hüvelyi védekezés..stb
Még előzőnek!!Méhgyulladás miatt nem vesznek ki méhet,legfeljebb mióma miatt,de az,spirál nélkül is kialakul,aki hajlamos rá.
7/8 anonim válasza:
Utolsónak: Köszi a tippet, de megtaláltam álmaim orvosát, nem váltanék. Egy több hónapja tartó gyulladásból kezelt, ki, amivel 2 másik doki már feladta, így találtam meg őt. Tudom, hogy régimódi lány vagyok:) (és nem 16 éves, hanem 30) de csak azzal a pasival fekszem le, akitől a babát is el tudnám fogadni, úgyhogy az óvszerrel jól megvagyok:) Ha mégis baba, akkor annak csak örülnék, mégha most nem is a legjobbkor jönne:)
8/8 anonim válasza:
Nekem Boros Edina ajánlotta a mini spirált, miután gyógyszert nem szedhetek. Más orvos meg nem ajánlja, sőt...találjuk ki, mi a helyes...
Szerintem nem engedélyezték volna, ha annyira veszélyes lenne. Mindennek van mellékhatása, a gyógyszer sem egy angyal. Óvszert használunk mi is, de nem bízom meg benne, mindig félek, hogy elszakad, no meg kényelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!