Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi esélyem van, hogy...

Mennyi esélyem van, hogy sikerülhet az első beültetés? Hányat ültettetnétek be? 2-t vagy 3-at? Írjatok tapasztalatokat (kinek sikerült, kinek nem elsőre, és mi volt a gond)!

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, és sajnos úgy néz ki, hogy csak a lombikbébi programmal lehet babánk. Nagyobb részt a párom problémája miatt, mert nagyon kevés a spermaszáma. A méhem rendben a ciklusom is nagyjából, csak kicsit hosszabb mint az átlag, 32-34 napos. Mostanában tervezzük, hogy megyünk az elsőre, és nagyon izgulok, mert elég drága és ha nem sikerül, nem tudom mikor próbálkozhatunk újra. :-(

Várom a tapasztalatokat, véleményeket!

2010. márc. 18. 09:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
állítólag csak minden 3. beültetés sikeres. :( de ne aggódj előre. lehet, hogy ti a szerencsések közé tartoztok majd és elsőre sikerül
2010. márc. 18. 09:52
 2/11 anonim ***** válasza:
viszont ha azt nézzük, hogy te nálad minden rendben. (és hozzáteszem a 32-34 napos ciklus nagyon jó), valószínűleg te leszel a minden 3. :) ne aggódj!
2010. márc. 18. 09:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Mintha magamat olvasnám 1 évvel ezelőtt. Pont ugyanígy voltunk mi is, biztos voltam benne, h baba lesz azonnal, azóta már 4 lombikon vagyok túl és összesen 1 méhenkívüli terhességem volt. Ez az én tapasztalatom, de remélem, te sikeresebb leszel.
2010. márc. 18. 12:41
 4/11 anonim ***** válasza:

Nálam is minden rendben, mégis mindkét alkalommal csak 3-szorra sikerült. Szóval előre szólok, ne keseredj el, ha nem sikerült...

Mindegy, mennyit ültettetsz be, mert ha sikerül, akkor csaknem mindegyik sikerül, ha nem, akkor meg egy se.

Mi amikor 2-t ültettünk be, akkor egy baba lett, amikor 3-at ültettünk be, akkor 2 baba lett belőle (már amikor sikeres volt...). Szóval 3-at csak akkor, ha nem tartasz az ikerterhességtől.

Mondjuk a drágaságtól való félelmedet nem értem, kb. 100-150.000 Ft egy próbálkozás, szerintem az annyira nem sok. Mármint a gyerek ennél jóval többe fog kerülni...

2010. márc. 18. 12:42
 5/11 anonim ***** válasza:
OFF: Utolsó, hány stimulációd volt így összesen?
2010. márc. 18. 12:45
 6/11 anonim ***** válasza:

Nagyon összesen 4, az alábbi leosztásban:

Első gyerekkel: 1 stimu, 1 fagyasztott, 1 stimulált (2 embrió beültetve, ebből egy baba)

Második alkalommal: 1 stimu, 1 fagyasztott, 1 stimulált (3 embrió beültetve, ebből 2 baba)

Megjegyzem, hogy második alkalommal ikreket szerettünk volna és ezért 3 embrió mellett döntöttünk. Sikerült :-)

3 gyereket szerettünk volna összesen, de ha két alkalommal születik összesen 2 baba, akkor nem mertünk volna belevágni még egy lombikba, nehogy akkor sikeredjen iker... Az sok lett volna azért... Ezért szerettünk volna másodjára ikreket, hogy lehessen 3 gyerekünk.

2010. márc. 18. 13:00
 7/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem 100-150ezer forint is sok!
2010. márc. 18. 13:18
 8/11 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint az első beültetés tuti kudarc... :-(

Hogy lehet erre felkészülni?

A három gyerekes lombikos anyukától kérdezem: Nálatok kinél volt a gond, és mi? A fagyasztott baby-k beültetésekor mennyit kellett fizetni? Írnál esetleg nekem bővebben privátba?

2010. márc. 18. 13:27
 9/11 anonim ***** válasza:

13:00 Köszi. Mi is 3 babát szeretnénk, de a 4-et se bánnánk. Nekem most volt a 2. stimulációm és még van 4 fagyasztott embrió.

Kérdező: alapból 2-t ültettek be, de miután a 3. sem sikerült, negyedjére 3-mat, és ebből lett a méhenkívüli. Ne izgulj, bízz a sikerben. Nem olcsó játék ez sajnos.

2010. márc. 18. 13:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100.000 egy fagyasztott baby beültetés, ha tb nélkül kéred. Azért érdemes kifizetni, mert a tb csak 5-öt fizet és a stimulált beültetés 500.000 körül van, így mi mindig azokat fizettettük a tb-vel. Bocsi, h én válaszoltam..
2010. márc. 18. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!