Mennyi esélyem van, hogy sikerülhet az első beültetés? Hányat ültettetnétek be? 2-t vagy 3-at? Írjatok tapasztalatokat (kinek sikerült, kinek nem elsőre, és mi volt a gond)!
25 éves vagyok, és sajnos úgy néz ki, hogy csak a lombikbébi programmal lehet babánk. Nagyobb részt a párom problémája miatt, mert nagyon kevés a spermaszáma. A méhem rendben a ciklusom is nagyjából, csak kicsit hosszabb mint az átlag, 32-34 napos. Mostanában tervezzük, hogy megyünk az elsőre, és nagyon izgulok, mert elég drága és ha nem sikerül, nem tudom mikor próbálkozhatunk újra. :-(
Várom a tapasztalatokat, véleményeket!
Nálam is minden rendben, mégis mindkét alkalommal csak 3-szorra sikerült. Szóval előre szólok, ne keseredj el, ha nem sikerült...
Mindegy, mennyit ültettetsz be, mert ha sikerül, akkor csaknem mindegyik sikerül, ha nem, akkor meg egy se.
Mi amikor 2-t ültettünk be, akkor egy baba lett, amikor 3-at ültettünk be, akkor 2 baba lett belőle (már amikor sikeres volt...). Szóval 3-at csak akkor, ha nem tartasz az ikerterhességtől.
Mondjuk a drágaságtól való félelmedet nem értem, kb. 100-150.000 Ft egy próbálkozás, szerintem az annyira nem sok. Mármint a gyerek ennél jóval többe fog kerülni...
Nagyon összesen 4, az alábbi leosztásban:
Első gyerekkel: 1 stimu, 1 fagyasztott, 1 stimulált (2 embrió beültetve, ebből egy baba)
Második alkalommal: 1 stimu, 1 fagyasztott, 1 stimulált (3 embrió beültetve, ebből 2 baba)
Megjegyzem, hogy második alkalommal ikreket szerettünk volna és ezért 3 embrió mellett döntöttünk. Sikerült :-)
3 gyereket szerettünk volna összesen, de ha két alkalommal születik összesen 2 baba, akkor nem mertünk volna belevágni még egy lombikba, nehogy akkor sikeredjen iker... Az sok lett volna azért... Ezért szerettünk volna másodjára ikreket, hogy lehessen 3 gyerekünk.
Akkor ezek szerint az első beültetés tuti kudarc... :-(
Hogy lehet erre felkészülni?
A három gyerekes lombikos anyukától kérdezem: Nálatok kinél volt a gond, és mi? A fagyasztott baby-k beültetésekor mennyit kellett fizetni? Írnál esetleg nekem bővebben privátba?
13:00 Köszi. Mi is 3 babát szeretnénk, de a 4-et se bánnánk. Nekem most volt a 2. stimulációm és még van 4 fagyasztott embrió.
Kérdező: alapból 2-t ültettek be, de miután a 3. sem sikerült, negyedjére 3-mat, és ebből lett a méhenkívüli. Ne izgulj, bízz a sikerben. Nem olcsó játék ez sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!