Az első Clostis hónapban mennyi tüszőtök ért meg, mennyi volt a domináns, azok mekkorára nőttek és mennyi repedt meg?
Szia. Nekem egy domináns petém sem volt. :( A második hónapban sem. :( DE a harmadik hónapban, amikor már nem szedtem, babák lettek. :)
Sok sikert! :)
Nekem volt több kicsi tüszőm, de a jobb oldalon két nagy! Az egyik már akkor 20 mm-es volt, a másik egy kicsit kisebb. Doki szerint csak a nagy repedt meg! Ez volt a ciklusom 9. napján. Én nem kaptam szurit, estrofem tabit kell 4 napig szednem! Azt hiszem ez a gyógyszer vastagítja a nyálkahártyámat!
Ez volt az első clostis hónapom, bízom benne, hogy több nem lesz! :)Te elkezdted már? Nálad hogyan alakulnak a tüszők?
Csak h tisztázzuk. A szuri nem vagy kell vagy nem. Általában mindenkinek megrepedne a tüszője szuri nélkül is, de szurival tuti megreped, tehát az orvos dönti el, h kapsz-e vagy sem. Általában azért írnak Closty mellé szurit, mert ha inszemináció van, akkor a szurival tudják pontosan belőni a tüszőrepedés idejét. Ha nem inszem mellé is adnak szurit, annak meg az az értelme, h meg tudja mondani a doki elég pontosan, h mikor kell együtt lenni a siker érdekében.
Amúgy 2+1 tüszőm lett, inszeminációm volt, így szurit is kaptam mellé. De sajnos nem sikerültek, mentünk lombikra.
24+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!