Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? Adtam...

Mi a véleményetek? Adtam nekik egy-egy pofont, de már megbántam.

Figyelt kérdés
A feleségem meg a húgom elég erőteljesen veszekedtek és elég csúnya szavakat használtak közben, mindezt az ötéves lányom előtt, ezért lekevertem a húgomnak is meg a feleségemnek is egy pofont.
2011. aug. 31. 11:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%
El kellet volna vinni a lányodat hallótávolságon kívülre és várni egy kicsit vagy átvinni a szomszédba, bármilyen ürüggyel vigyázzanak rá amíg lecsititod őket, de akkor se így!
2011. aug. 31. 11:34
 12/25 anonim ***** válasza:
62%
A verés jobb mint a veszekedés? A feleséged helyébe 2 tucat rózsa és térdenállás nélkül meg se bocsájtanék
2011. aug. 31. 11:34
 13/25 anonim ***** válasza:
76%
Nem a gyereket kellett volna elvinni, hanem a 2 nőt kizavarni, hogy ott ordibáljanak.
2011. aug. 31. 11:35
 14/25 Fénysebesség ***** válasza:
94%
Sajnos nem mindig vagyunk a magunk urai. Megtörtént, de szerintem legközelebb inkább diplomáciával, gyors figyelemeltereléssel igyekezz megoldani az ilyet. Van egy nővérem, aki pszichiátriai eset, teljesen kiszámíthatatlan dühkitörései vannak és könnyen provokálható. Nála tanultam meg a higgadt, finom de kellőképp határozott viselkedést és társalgási formát. Én szoktam lenni, aki megelőzi és félbeszakítja a balhékat, és ez egyébként nagyon jó érzés. Azt javaslom neked, hogy képzelj el egy embert, aki tökéletesen jól oldaná meg a helyzetet (nekem ez kezdetben a Harry Potterből Dumbledore volt). Ahogy balhé van, rögtön vedd föl a szerepet (lehetőleg ne legyen nagyon szokatlan és provokáló). Ez az én javaslatom. Minden jót :)
2011. aug. 31. 11:40
 15/25 anonim ***** válasza:
78%

Büdös paraszt vagy, amiért kezet emeltél a gyermeked édesanyjára - meg egyáltalán bármelyik nőre.

Ne legyél büszke magadra!

2011. aug. 31. 12:05
 16/25 anonim ***** válasza:
90%

Sokan beled rugtak, en mar nem akarok.

Rosszul oldottad meg a helyzetet...

37F

2011. aug. 31. 12:12
 17/25 anonim ***** válasza:
22%
a pofon jogos volt, csak nem a gyerek előtt.
2011. aug. 31. 12:42
 18/25 anonim ***** válasza:
86%

Hülye gyö.kér vagy, ugye tudod? Én a feleséged helyében egy alapos t.könrúgást követően úgy kidobtalak volna, h attól koldulsz.

Marha jó megoldás a gyerek előtt verni az anyát, meg a nagynénit... istenem, ekkora idi.óta h lehet vki? Szánalmas vagy!

2011. aug. 31. 13:35
 19/25 anonim ***** válasza:
58%

Ja, és mi van akkor, ha vitáznak? Üvöltsenek, ha akarnak, te szépen kézen fogod a gyermeked, elmész és játszol vele, ők meg hadd ordibáljanak. Meg is téphetik egymást, az ő dolguk, de akkor sem emelsz kezet rájuk!

De már mindegy, most nagyon-nagyon kérj bocsánatot, bár ha egy ffi egyszer megüt egy nőt, megteszi újra.

2011. aug. 31. 13:37
 20/25 anonim ***** válasza:
67%
Én ha megütnél, lévén én vagyok a gyermeked anyja, ott hagynálak mint Szent Pál az oláhokat. Aztán csinálj egyedül amit akarsz...
2011. aug. 31. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!