Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet vki ilyen fassz*pó? :S:' ( nem megy ki a fejemből:S Mi a véleményetek róla? :/ Már annyiszor megbántam:S
Na szvl,16 éves vagyok,3 hónapot voltam együtt a barátommal,rettenetesen szerettem,de télleg..le is feküdtem vele,mert úgy éreztem hogy jólesz,aztán szakított velem,megalázott de nagyon.:S 1 hónapid nem is beszéltünk egymással,és tegnap este részegen rámírt közösségi oldalon,hogy velem nem volt jó a szex..normális az ilyen pasi??:'( Neki adtam a szüzességemet és ilyet hozzávág egy lányhoz? Megazt mondta hogy a mostani bnőjének is ő volt az első és vele meg hihetetlen meg elképesztő..
szerintem..még szép hogy nemtudtam teljesen ellazulni,mert a második alkalommal.."balesetünk volt" és eőttem szétverte az apja a barátomat,meg ránk törte az ajtót,és ő mindig úgy akart szexelni hogy ott voltak a másik szobába a haverjai..én meg úgy nem mentem bele..ez egy aljas féreg:S:S csak az a gáz hogy még szeretem:S
L/16
F/17
Töröld mindenhonnan, máskor ne tudjon így megalázni. Sajnálom a történteket, sajnos csak az idő tud segíteni...:(
A véleményem meg az ilyen elbszott tinipcsökről... Hát nem is tudom... Nyomorék. A legtöbb nő az ilyet megveti. Az kéne neki, hogy édesapád, vagy a barátaid jó alaposan tökön rugdossák:) Bár rajta az sem segítene:S Fel a fejjel, legalább legközelebb kiszúrod a hozzá hasonlót!
köszi a válaszokat:D
remélem ti sose jártok majd így..:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!