Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsalt a férjem egy fiatal lánnyal és őt választotta, még vissza akar majd jönni? Mik a tapasztalatok?
Szüleimmel is ez történt. Apám hamar rájött, hogy a fiatal csaj más jellegű kapcsolatot akar, mint amit ő: még bulizna, szórakozna, költené a pénzt.
Sokáig könyörgött anyámnak, hogy fogadja vissza. 2 évig semmi nem volt, addig apám teljesen tönkrement, mind anyagilag, mind egészségileg. Anyám ekkor visszafogadta. Apám azóta is hálás ezért, megtanulta, hogy ki, mi fontos a számára és sokkal, de sokkal jobb a kapcsolatuk, mint azelőtt, pedig ennek már 14 éve.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha nem hagyod, hogy kiélje magát, akkor újra meg fogja tenni. Ha megvárod, hogy ő jöjjön rá, hogy elrontotta és akkor sem adod könnyen magad, még elérhetsz valamit.
Akkor van pozitív példa is.
Én már tudom,hogy min változtatnék.
Ha ez tényleg így volt akkor miből gondolod hogy vissza fog ,visza akar menni?
Te a helyében mit tennél( próbáld meg kivülről nézni a kapcsolatotokat)
Kevés nő várna addig a visszafogadással amig a férj anyagilag egészségügyileg tönkre nem megy.
Szánalomból fogadta vissza? Annak van értelme?
Nem lehet hogy ilyen állapotban más nőt nem is talált volna és azért mnet vissza meg azért hálás
Nagyon örülök a pozitív válaszoknak!!
Nagyon összetett dolog ez. Főleg azért,mert ha nem lennék benne,akkor valószínű,hogy én is azt válaszolnám erre a kérdésre,hogy ki kell dobni..
De így egészen más a helyzet..
És ha az a célom,hogy visszajöjjön,akkor hogy viselkedjek?
A gyerekek miatt sűrűn találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!