Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megeri egyutt maradni csak a gyerekek miatt egy hazassagban? Abszolut nincs vonzalom, se vágy. Rengeteg veszekedes nincs csak hidegseg, boldogtalansag. Egyre nehezebben viselem erzelmek nelkul.
Ja, már látom.
"az apjukat csak minden második hétvégén láthatják"
Te hány éves vagy, hogy ilyeneket hiszel?
Ez akkor van, ha amúgy nem akarnának kapcsolatot tartani, és csak a bírósági ítélet miatt kénytelenek betartani a kötelező minimumot.
Ez a kötelező minimum tehát, nem a túl nem léphető maximum.:)
Ha nem lehet megjavítani,akkor nem érdemes.
Hasonló cipőben járok,én válni készülök.Már testi tünetei vannak a boldogtalanságomnak(alvászavar,a legkisebb vitára hányás,remegés),de nálunk már ordibálásig fajult.A kisfiam fél ilyenkor,miatta lépek.Nincs mire várni.
# 9: Én is elváltam, a gyermekem kb. 2-3 naponta látja az apját. Közös felügyelet. Ennél akkor sem volt jobb a helyzet, mikor együtt voltunk, mert sokszor éjszakába nyúlóan dolgozott, vagy este fáradtan ledőlt a tévé elé, nem sokat tudott foglalkozott a gyerekével. Most azonban ami időt együtt töltenek, az tényleg MINŐSÉGI. Nem szakadtak el egymástól, ugyanúgy jelen van az életében, sőt, sokkal jobb lett a kapcsolatuk, amióta szétmentünk.
Nem kell a saját problémáidat kivetítened mások életére... Intelligens, felnőtt emberek képesek kulturáltan rendezni a válást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!