Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet ilyen? Meleg téma, Másik nem iránti vonzalom. (bővebben lent)
Világéletemben a pasik vonzottak. Nemrég sikerült összejönnöm az "igazival", viszont annyira összetörte a szívem, hogy valahogy megundorodtam minden pasitól. Ő az egyetlen, akivel lenni tudnék, mindenki másban csak őt keresném. Mostanában azon agyalok, hogy lehet meg kéne próbálnom egy lánnyal. Hátha működne. Mindig is akartam gyerekeket. Ráadásul egy lány sosem tenne ilyesmit velem, nem így ahogyan ő tette. Abból már nagyon elegem van, hogy mi melegek nem tudunk kitartani hosszú távon egymás mellett, mert mindig jön valami friss hús, aki szebb és jobb és máris oda minden...
Már nemegyszer volt, hogy megtetszett egy lány és valahol legbelül azt érzem működhetne. Valaki érzett már hasonlót?
25 f
Hogyne tudná egy lány is ezt csinálni veled. :D
Ne add fel a reményt... Próbálkozhatsz lányokkal, de nem fogod jól érezni magad.
Inkább keresd újra, vagy hagyd, hogy megtaláljon.
Nézd a pozitív oldalát: Ha szakítottatok, akkor Isten nem őt szánta neked. :D
Ha kiábrándulok a pasikból néha velem is meg szokott esni ilyesmi.
Sok kedves, normális nőt ismerek a környezetemben akikkel remekül el tudok beszélgetni. Van aki tudja, hogy meleg vagyok van aki nem.
Szex még soha nem volt egyikkel sem. Néha elgondolkozom rajta milyen lenne, de mindig elmarad. Néhány nőnél levágtam, hogy benne lenne a dologban, de soha nem mertem kezdeményezni.
Tudat alatt úgy érzem, hogy úgysem sikerül, így maradok a pasiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!