Hogyan mondjam meg neki, hogy tetszik? (meleg téma)
Figyelt kérdés
Néhány napja gayromeo-n megismerkedtem egy fiúval. Ő írt nekem először, hogy szeretne velem beszélgetni, barátkozni. Néhány nappja már chat-elünk facebook-on. Nagyon kedves, rendes, aranyos és nagyon tetszik nekem, de ezt még nem mertem elmondani neki. Hogyan mondjam el? Elmondjam neki facebook-on, vagy csakkor, amikor majd személyesen is találkozok vele? Még személyesen nem találkoztunk, mert 100 km a távolság kettönk között és nehezen hozható össze a személyes találkozó.
Csak normális válaszokat légyszi! :)
21/f
2013. júl. 19. 16:32
1/9 Cyklon válasza:
Hát,nem vagyok meleg,de szerintem attól mert azt mondod neki hogy aranyos,még nem dől össze a világ,légy nyílt és őszinte.
2/9 anonim válasza:
Még csak néhány napja beszélgettek... nem kell elsietni semmit.
Meg eleve, olyan oldalon ismerkedtetek meg, ahol elég egyértelmű, hogy mi a másik célja... szóval szerintem leesett neki a dolog.
3/9 Cyklon válasza:
Mert csajjal hogy beszélgetsz? oda mész megmondod neki tetszőőőő xD
4/9 A kérdező kommentje:
Ő írt nekem először, h szimpatikus vagyok neki és beszélgessünk. Azt mondta, h egyelőre barátokat keres csak, ezért vagyok kicsit tanácstalan.
2013. júl. 19. 16:37
5/9 anonim válasza:
Szerintem az hogy facebookon mondod el neki vagy szemelyesen az csak toled es a batorsagodtol fugg.. Ha szimpatikus neked akkor mondd el neki nagy az eselye a leirtak alapjan hogy o is hasonloan erez.
6/9 anonim válasza:
Hát nagyon nehéz ilyet kimondani, hogy tetszik a másik. Legalábbis számomra az. Mondjuk, ahogy az előbbiekben is mondták, egyértelmű, hogy meleg a másik fél is, úgyhogy nem lesz ilyen gond. Szerintem ne rohand le, hogy "tetszel, és én bejövök neked?" Első körben nagyon fontos lenne, hogy személyesen is találkozzatok.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. El mondtam neki, de kár volt. Kosarat kaptam :'(
2013. júl. 22. 00:55
9/9 anonim válasza:
Kicsit korai volt elmondani pár nap után, meg jobb lett volna jobban megismerni, és kipuhatolni a szándékait. Egy kapcsolat felépítése az bizony kemény politika és pókerjátszma tud lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!