Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nez ki egy vagyonmegosztas es a gyerelel elhelyezese ilyen esetben?
A baratom nagyon gondolkodik a valason. Utalja mar az egeszet, de turi, mert nem tudom, a gyerekek, a vallalkozas gondolom...
13 ev hazassag, 2 gyerek. A feleseg soha nem dolgozott, a haztartast "vezette", meg a gyerekeket nevelte. Osszehazasodni azert hazasodtak, mert teherbe esett es akkor mar "kell" a hazassag...
A baratom ismert a szakmajaban, neve van. Gondolom nem
veletlenul lett veletlenul terhes anno a no.
Szoval van 1 vallalkozas, amit az apukajatol vett meg a hazassag ideje alatt. Van egy szentendrei haz, 3 auto, amit a hazassag alatt vettek, habar az autok a ceg neven vannak. A szentendrei kertes hazat a fovarosi haz eladasabol vettek, ami szinten baratomeke volt.
Mi jar a felesegnek? A fele mindennek a 13 evert?
Mennyi eselyunk van nagyon jo ugyvedekkel a gyerekek felugyeleti jogara? Ez igazabol a fontosabb kerdes, a penzt viheti, csak a vallalkozasba halna bele meg a baratom, mert azt meg az apukaja kezdte.
(ui.: Igazabol leszarom mi jar neki anyagiakban, sot meg kepes lennek neki 200.000-es jarandossagot vagy tobbet fizetni, hogy eltunjon. Meg mielott barki megvadolna, hogy en is csak a barat
nevere es a penzere utazom, nem vagyok raszorulva es amikor megismertem honapokig lovesem se volt ki o es mekkora a vagyona.)
Vigye a penzt. Mondom kifizetem en akar!
A vallalkozashoz ne nyuljon.
Meg a gyerekek hadd maradjanak az apanal.
Megis mit tudna o adni nekik? A hazat max. rendben tartotta, mindent a baratom vett. Van egy diplomaja amit soha nem hasznalt. Csak egy ripacs penzehes no, egy senki, aki anno tudta hova kell tennie a segget. Egyetemet is minek vegez az ilyen? Mas meg nem jutott be miatta, aztan lehet o meg hasznalta volna a diplomajat.
"Csak egy ripacs penzehes no, egy senki, aki anno tudta hova kell tennie a segget. "
Miért vetted el? Miért éltetek 13 évig? Minek csináltál még egy gyereket?
En az uj baratno vagyok.
Miert vette el? Mert teherbeesett es akkor mar hazasodni "kell".
Mert egyetemistakent nem utkoztek ki a kulonbsegek: mindenki ugyanazt csinalja; tanul es bulizik. Aztan ahogy ennek vege lett mar jottek a gyerekek szepen sorban, es a sima egyetem
nelkuli hetkoznapokban kiderul, hogy a ket ember teljesen mas karakter.
10 eve csalja amugy, mind hosszu viszony volt, a gyerekek es a vallalkozas tartja vissza a valastol.
ja hogy a barátod még nem vállt el és te vagy a naiv butuska szerető aki elhiszi hogy elhagya a családját mert a másik nő aljas szemét...
ne álltasd magad nem fog elválni
Jaj edes, nem ez volt a kerdes. :)
8 ev mulva amikor a legkisebb gyerek felno 100% hogy elvalik, csak en addig nem hiszem, hogy kitartok mellette, addigra mar csaladot szeretnek.
Kerdes az, hogy ha most elvalna milyen eselyekkel indulna a gyerekekert es a vallalkozasert.
De latom, itt is csak kis nyomorult szappanopera manias emberek vannak, akik tovabbgondoljak a leirtakat es feltetelezgetnek, nem a kerdesre valaszolnak, erveket meg vegkepp nem irnak melle, pl. "Juliaek a szomszedban elvaltak, Julia HTB volt az elmult 10 evben, de vitte a ceg felet, mert az 8 eve mukodik, a hazbol viszont nem kapott, mert az Karcsi szulei vettek anno. A gyerekek Julianal vannak, Karcsi gyerekartast fizet, asszonytartast nem."
A kedvenceim azok, akik el se olvassak a kerdest es a valazokat, de valaszolnak, mert nekik meg kell mondani a frankot. :D
Mindegy, nem is tudom minek kerdezek egy ilyen oldalon, tiszta idopocsekolas. Szep estet!
Koszi 6-os, ilyesmi valaszra vartam.
A kerdes az, hogy ha a haz a szuloi haz eladasabol lett, illete a vallalkozas a ferj apjatol lett megveve (nem orokolt) akkor ez a helyzet hogy nez ki?
Bocsanat, ha sokat kerdezek, de hatha tudsz valaszolni, ha nem, nem baj, majd otthon utanaerdeklodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!