Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után vagyon megosztáskor a feleség igényelheti az önkéntes nyugdíj pénztár megtakarításon felét?
Én úgy tudom azt nem veheti el, hiszen magán.
A te neveden van ő abba semmit nem fizet és ezt te gyűjtöd a nyugdíjas évekre.
Ill a pénzt ki sem veheted csak meghatározott idő után.
A magánnyugdíjadhoz semmi köze, akkora marhaságot ügyvéd nem mondhatott. A házasság ideje alatt szerzett minden vagyon közösnek számít, keresettől függetlenül. Ahogy azt sem fogják figyelembe venni, hogy ő csak minimálbért keresett, te meg sokat, és mindenki jól élt, hiszen házasságban, családban így természetes. Szerinted a vett lakása fele téged illet. Vagy próbálj vele megegyezni, adja vissza az autót, mondjon le a közös házról úgy, hogy semmi köze ne legyen hozzá.
Amúgy nem semmi faszacsaj lehet a feleséged, aki képes még a gyerekeit is otthagyni. Brrrr
Ügyvéd nélkül te se csinálj semmit, nem vagyok jogász, de szerintem minden vagyon közös... a kocsi is, amivel lelépett, a hiteltörlesztés is.
Tehát az eleve marhaság, hogy elviszi az értékeket, aztán megmondja, miről szeretne még egyezkedni.
Kerheted bizony a lakas felet. Viszont a bokkeno ott lesz, hogy ha a no keri a gyerekek felugyeleti jogat akkor bhatod. /marpedig ha keri, csak akkor nem kapja meg, ha minimum sorozatgyilkos/
Nekem ugy tunik, hogy ha nem szerzel egy profi ugyvedet, ki fog forgatni mindenedbol. Szoval hajra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!