Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatnám meg nem-e a közös kasszából vette a lákást a volt nejem?
Szeptember 28-án váltunk és nem volt követelés egymás felé, a gyerekeket megosztottuk nagy nekem , kisebb a volt nejnek! Én maradtam a lakásban a két gyerekkel ,mert a kicsi nem akart az anyjával menni ,amin hitel van és a exnejem szerint ,ha lakom a részét fizessem a hitelt cserébe! Rá egy hónappal vett egy lakást ,de tudom nem volt egy kanyi fillérje se! A lakás a nevére szól ez tuti ,mert láttam a szerződést amit nem sikerült jól eldugni előlem! Már beköltözött és elvitt tőlem mindent ami használható ,jó volt kivéve a két gyereket aminek valójában örülök!Úgy képzeljétek ,hogy mosógépet a kicsinek az ágyát és a nagy szobából a szekrénysort még a csokikrémet is ami a gyerekeké lett volna alapból!A gáztűzhelyből az összes tepsit ,rizset ,fogpiszkálót! Napokig csak pislogtam és azt mondtam a gyerekeknek sajnos azt elvitte anyátok!Hosszan írhatnám ha ki akarnám önteni a lelkem ,de a kérdésem az Hogyan tudhatom meg ,hogy a ribi nem -e az évek alatt hátam mögött titokban összerakott pénzből vette a kérót persze + hitel?
Most egy nős ,nyitott házasságban élő fazonnal kavar aki milliomos és mivel másik városban lakik vagy 50km-re, gondolom néha ideugrik reszelni egyet! Beszéltem az ürgével azt mondta nem ő támogatta anyagilag és valójában tojik a fejére! Persze lehet ,hogy hazudik ,mert a gyerekek mondják ,hogy az anyu mindig azt mondta ezt Attila hozta (led TV, Dekortapéta, műanyag ablak meg persze ami nem tőlem van! Megjegyzem nagy ívben kerül a ribi ,mert amikor látom épp csak szembe nem köpöm és kapja az ívet a kitartott! El sem hiszem ,hogy van olyan nő ,anya aki a család helyett egyedül kuksol valahol és várja ,hogy a lóvés ürge akinek annyi nője volt a pénze miatt ,hogy lehet ő sem tudja netán arra megy és a szájába veri!
Na jól megmondtam! :)
Köszi ,hogy elolvastad!
Te ezt már a büdös életben nem fogod kinyomozni, hogy abból a pénzből vette-e, amit esetleg a kapcsolatotok alatt összegyűjtött.
Koncentrálj a gyerekekre, hagyd az exet a fenébe.
Nem-e lehetne-e helyesen-e leírni-e egy nyamvadt kérdést-e??
Amúgy sehonnan nem fogod megtudni, max. ráküldheted név nélkül a NAV-ot - de neked akkor sem fogják elmondani a vizsgálat eredményét.
16:59-esel egyetértve, mindenképpen javasolnám, hogy keressél közös ismerőst.
Biztos, hogy találsz olyant, akivel szintén már fasírtban van az exed.
Ha abból indulunk ki, hogy egy nő úgy sem tud -hosszútávon- titkot tartani, ezért előbb-utóbb meg fogod tudni.
Az más kérdés, hogy mire mész majd az infóval???!
Viszont, ha nálad maradt mindkét gyerek, akkor kérheted a gyerektartást!
(Ha már ilyen jól megy az exednek!)
Ha már elváltatok és a válásban megegyeztetek ki mit visz el,akkor miért érdekel miből lett neki új lakása?
Bocsi,de én nem nagyon értem a sztorit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!