Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan tudhatnám meg hogy az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudhatnám meg hogy az, , exem, , szeret-e még, vágyik -e még rám? Van már azota barátnője.

Figyelt kérdés
2009. júl. 4. 04:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Keresd meg,esetleg nézz utánna mit csin´l,vagy egyszerüen hívd fel.....Beszélgess vele,akkor kiderül.
2009. júl. 4. 06:47
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Valami miatt az exed lett, nem? Ráadásul már másik párt választott. Tartsd tiszteletben és keress magadnak mást. Nem korrekt dolog tönkretenni egy kapcsolatot az esetleges nyomulásoddal. Neked hogyan esne a barátnője helyébe?
2009. júl. 4. 07:22
 3/11 anonim ***** válasza:
48%
Teljesen egyetértek a második válaszolóval. Épp ugyanezt akartam írni! Ha már más van neki, hagyni kellene a saját életét élni és neked is másra lenne szükséged.
2009. júl. 4. 07:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha kellesz még neki akkor úgyis fog jelentkezni.
2009. júl. 4. 09:04
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
ha egyszer vége lett, már szerintem ne bolygasd. hajnalban lett vége az én "felmelegített káposztámnak", már a menyasszonya voltam 2 hónapja, és most pokolian fáj, bárcsak ne jöttünk volna össze, mert én mindennel együtt szeretem nagyon-nagyon, de Ő már máshol jár, sajnos:(
2009. júl. 4. 09:35
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Ha már más van neki egyértelmű jel hogy most nem te kellesz neki.Ne zaklasd,azzal eltaszítod és még annyi esélyed se marad amennyi most van.

Szerintem hagyd békén, hadd legyen boldog hátha ez a csaj döbbenti rá hogy te kellesz neki.

Ha még szeret úgyis jelez,keresni fog.

Ha meg már nem akkor jobb ha megy a maga útján, úgyis csak fájdalmat okozna.

Nem biztos hogy új seprű jól seper, viszont maradj a háttérben, légy kedves és megértő vele mert ha visszajönne ezt tolerálni fogja hisz kinek kellene egy gyűlölködő hárpia újból?

Nekem is ez a helyzet, a régit szeretem de már neki más van,de valahogy megmaradtam neki.Néha előtűnik, kipanaszkodja magát(persze a magánéletéről nem szól de tudom ez van a háttérben)utána megnyugszik.De ki tudja mikor vesz erőt és látja be hogy tévedett?

Maradok és várok.Neked is ezt tanácsolaom...

2009. júl. 4. 12:20
 7/11 anonim ***** válasza:
80%
ha van barátnője, szerintem ne próbálkozz, max ha szakítottak. úgy megutáltatnád magad a csajjal, és az senkinek sem lenne jó
2009. júl. 4. 12:59
 8/11 anonim ***** válasza:
64%
Ha az igazik vagytok egymásnak, akkor nyitva marad a kiskapu, akármi történik. Idő, idő, idő... Ismerek olyan párokat, akik több év külön élés után, szakítás, mással kötött házasság után újból egymásra találtak, és végül mégis együtt tudtak boldogok lenni, nem mással. Legyél türelmes, és a szíved vezessen, mert egyedül a szíved tudja, mitől lehetsz boldog.
2009. júl. 4. 13:46
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek a 12:20 és a 12:59- el. Várj ha szeret az utána úgyis vissza jön hozzád...

Én is pár évvel ezelőtt ugyan így voltam, hogy a exem szakított velem és utána össze jött egy másik csajjal. Persze én az a tipus vagyok aki önfejű, és hat nem hadtam, hogy más elvegye tőlem. így hat állandóan hívogattam és e- mail-t küldözgetem. de persze evvel nem lett semmivel sem jobb, inkább rosszabb és rosszabb. Majd annyira rossz lett az egész hogy gyűlölni keztük egymást. Majd oszt főleg én ki se álhattam őt. Ez az egész kb. olyan fél évig tartott, oszt szakított a akkori barátnőével, eltelt pár hát és vissza szeretet volna jönni hozzám, de már én akkor nem igazán szeretem sőt inkább utáltam tiszta szívből, amiatt amit nekem mondott. De ő sokáig próbálkozott vissza szerezni. De végül is barátságban maratunk. így ha tanácsolhatom amíg ő nem keres fel téged addig te ne keresd semmi képen. Ha meg már nem akar akkor meg keres magadnak mást. Nem éri meg azért szenvedni aki nem szeret!

2009. júl. 4. 19:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Nézd meg az iwiwen az adatlapját és a képeit
2009. júl. 5. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!