Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudhatnám meg hogy az, , exem, , szeret-e még, vágyik -e még rám? Van már azota barátnője.
Ha már más van neki egyértelmű jel hogy most nem te kellesz neki.Ne zaklasd,azzal eltaszítod és még annyi esélyed se marad amennyi most van.
Szerintem hagyd békén, hadd legyen boldog hátha ez a csaj döbbenti rá hogy te kellesz neki.
Ha még szeret úgyis jelez,keresni fog.
Ha meg már nem akkor jobb ha megy a maga útján, úgyis csak fájdalmat okozna.
Nem biztos hogy új seprű jól seper, viszont maradj a háttérben, légy kedves és megértő vele mert ha visszajönne ezt tolerálni fogja hisz kinek kellene egy gyűlölködő hárpia újból?
Nekem is ez a helyzet, a régit szeretem de már neki más van,de valahogy megmaradtam neki.Néha előtűnik, kipanaszkodja magát(persze a magánéletéről nem szól de tudom ez van a háttérben)utána megnyugszik.De ki tudja mikor vesz erőt és látja be hogy tévedett?
Maradok és várok.Neked is ezt tanácsolaom...
Egyet értek a 12:20 és a 12:59- el. Várj ha szeret az utána úgyis vissza jön hozzád...
Én is pár évvel ezelőtt ugyan így voltam, hogy a exem szakított velem és utána össze jött egy másik csajjal. Persze én az a tipus vagyok aki önfejű, és hat nem hadtam, hogy más elvegye tőlem. így hat állandóan hívogattam és e- mail-t küldözgetem. de persze evvel nem lett semmivel sem jobb, inkább rosszabb és rosszabb. Majd annyira rossz lett az egész hogy gyűlölni keztük egymást. Majd oszt főleg én ki se álhattam őt. Ez az egész kb. olyan fél évig tartott, oszt szakított a akkori barátnőével, eltelt pár hát és vissza szeretet volna jönni hozzám, de már én akkor nem igazán szeretem sőt inkább utáltam tiszta szívből, amiatt amit nekem mondott. De ő sokáig próbálkozott vissza szerezni. De végül is barátságban maratunk. így ha tanácsolhatom amíg ő nem keres fel téged addig te ne keresd semmi képen. Ha meg már nem akar akkor meg keres magadnak mást. Nem éri meg azért szenvedni aki nem szeret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!