Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okok vezetnek oda, hogy az apuka kapja a pici gyerekek felügyeleti jogát?
Úgy tudom, ha az apák harcba szállnak a gyerekért, akkor 40% az esélyük, hogy megkapják a felügyeleti jogot. Ezek szerint 10 esetből 4-nél történik így. Annál a 4 esetnél mi számított a bíróságon?
Azt hallottam, hogy pl. ennek oka lehet, hogy az apa maradt a családi házban, ahova születtek a gyerekek. Ez valós? Tényleg ilyen miatt elveszik az anyukától a pici gyerekeit?
Gyermekelhelyezés előtt állok, egy 2 éves és egy 8 hónapos kislány édesanyjaként. Nagyon elrémiszt ez a statisztika, márpedig mindenhol azt hallom és olvasom, hogy valóban ez a helyzet.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__67..
Már az egyik válaszba is leírták, hogy nem kell a statisztikával foglalkozni, meg amíg rendesen neveled a gyereket, addig az apuka bármit mondhat. Mit nem tudtál megérteni a válaszokból?
Egymilliószor leírtam már, hogy a szülő neme semmilyen szerepet nem játszik a gyerekelhelyezésnél!
A bíróság oda ítéli a gyereket, ahol - minden körülményt figyelembe véve - jobb helye van.
Az első pedig ugyanazt a baromságot terjeszti, amit itt annyian szeretnek hangoztatni.
Hülyeségek helyett el kellene olvasni a jogszabályokat és a New York-i Gyermekjogi Egyezményt.
ugyan már kérdező kapd már össze magad nem kell neki a gyerek nem is tudna mit kezdeni velük,
a csecsemöt még nem is fogadná a bölcsi szerinted otthagyná a melót hogy pelenkázon...
A gyermekeid nagyon kicsik, még ha ugyanolyan alkalmasak vagytok is a nevelésre, emiatt egészen bizonyos, hogy neked ítélik.
BTW ha az apa is elvállalná a nevelésüket, miért nem jön szóba a közös megegyezés akár közös szülői felügyelettel?
Miért van itt ennyi idióta, akik lökik a baromságokat az anya előjogairól? Tényleg nem tudtok olvasni, vagy csak nem veszitek rá a fáradságot?
Értem, hogy elfogult ősanyák vagytok, de legalább tartsátok már meg magatoknak az elmeroggyantságaitokat!
Egymilliószor leírtuk már, hogy EGYENLŐ ESÉLYEKKEL indul mindkét szülő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!