Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek elfogadjam ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elfogadjam ezt az ajánlatot vagy ne?

Figyelt kérdés

az ex nettó 280-300e között kap kézhez + havi 25-28e átlagban a cafeteria

havi szinten van neki 60e adóssága amit fizet - saját hitelek semmi közöm hozzá

nekem havi 30e gyt fizetését vetette fel

úgy h tudja h albérletbe kell laknom a gyerekkel (4 éves)

és részmunkaidős állásom van csak sajnos - keresek mást folyamatosan

ha nem fogadom el akkor vajon a bíróság többet fog megítélni ?

és ha igen mennyire számíthatok ?

tudom pénzsorvárnak tűnök de a fizetésem 50-60e között van + csp egy gyerekre 13700.- és Bp belül nem éppen olcsó egy albérlet

szerintetek ha elfogadom a 30e-et akkor havi 100-110e-ből meg lehet élni albérletben a gyerekkel ?

2015. ápr. 9. 15:15
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Újra Livi...Aki azt írta, hogy biztos nincs gyerekem...de van...3 is...Az egyik gyerkőc az elöző házasságomból született, és képzeljétek még gyerektartást is kapok! Egyébként anno itt olvastam valahol azt, hogy valakinek ezt mondta a bíró, hogy úgy állapodjanak meg az összegben, hogy a másik fél is tud(na)-e annyit szánni rá. Mert ugye a gyerek közös, és nem a másik félnek kell eltartani őt (őket ) Amire ugye itt is volt példa, hogy irreállisan magas gyerektartás jött volna ki a 20%-al. Azért a bírók sem hülye emberek. Azért köszi, hogy így letámadtatok és azt a mondatomat nem is néztétek amiben figyelmeztettem a kérdezőt, hogy akár az apuka egy munkahelyváltással keresztbe is tehet és akkor ennyi volt a 20%-nak...
2015. ápr. 12. 14:02
 32/32 anonim válasza:
El sem hiszem...én kis naiv...párom leányzója velünk él,több,mint 10 éve...anyuci éli világát...néha hazajön...először 20,majd 30 ezret kértünk gyerektartást..párom nem akarta a bíróságot...és ezt az összeget is csak óvatosan mertük...most 17 éves a nagylány,2 év múlva ballag...ti emeltetnétek gyerektartást?
2015. ápr. 14. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!