Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek elfogadjam ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elfogadjam ezt az ajánlatot vagy ne?

Figyelt kérdés

az ex nettó 280-300e között kap kézhez + havi 25-28e átlagban a cafeteria

havi szinten van neki 60e adóssága amit fizet - saját hitelek semmi közöm hozzá

nekem havi 30e gyt fizetését vetette fel

úgy h tudja h albérletbe kell laknom a gyerekkel (4 éves)

és részmunkaidős állásom van csak sajnos - keresek mást folyamatosan

ha nem fogadom el akkor vajon a bíróság többet fog megítélni ?

és ha igen mennyire számíthatok ?

tudom pénzsorvárnak tűnök de a fizetésem 50-60e között van + csp egy gyerekre 13700.- és Bp belül nem éppen olcsó egy albérlet

szerintetek ha elfogadom a 30e-et akkor havi 100-110e-ből meg lehet élni albérletben a gyerekkel ?

2015. ápr. 9. 15:15
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
55%
Probálom elfogulatlanul-pártatlanul megitélni ezt a szituáciot. Albérlet,alacsony jővedelem,részmunkaídő,a gyermek kiemelve a megszokott környezetből.Biztos,hogy a gyermek érdekét nézed?
2015. ápr. 9. 17:01
 12/32 anonim ***** válasza:
90%

Most biztosan le leszek pontozva, de szerintem ha valamelyik szülő X összegű gyerektartást felajánl, az nem akarja magánál tartani a gyereket.

Szerintetek?

2015. ápr. 9. 17:08
 13/32 anonim ***** válasza:
82%

Nettó 300 kilóból 30 ezer az kevés. Kérd a tartásdíj bírósági úton történő megállapítását.

A hiteleket nem veszik figyelembe, a tartásdíj elsőbbséget élvez.

2015. ápr. 9. 17:08
 14/32 TamásTóth válasza:
57%

Lehet úgy gondolja, mint itt sokan, hogy egy férfinek ugyse itélik oda a gyereket. Mivel valamiért ez az "általánosítás" van a magyarok fejében. Pedig az adott szituációban, amit a kérdező leírt egyértelmüen jobb helye lenne az apjánál a gyereknek.

Amíg együtt votlak is a leírtak alapján az "ex" volt az, aki eltartotta a gyereket és az anyját is.

2015. ápr. 9. 17:11
 15/32 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

mindenképpen megyek a bíróságra hiszen a gyerek jogi helyzetét rendezni kell !

és a láthatást meg a többit is

az apuka nem akarja a gyereket és nem is tudja felügyelni a munkarendje miatt ráadásképpen a munkahelye vidéken van - ahova el is költözött már

munkát folyamatosan keresek, mióta letelt a gyedem, max-ot kaptam és előtte ugyan úgy kerestem mint az ex, sajnos megszűnt nem tudtam vissza menni oda, ez a munka ami van anno az ölebe pottyant mikor még gyesen voltam a gyerekkel, akkor még a gyes és ez a munka nem volt rossz együtt összegben

a válaszok alapján akkor érdemes megvárni a bírósági döntést a gyerektartásdíj miatt

2015. ápr. 9. 17:44
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát igy mindjárt más a menyasszony fekvése.Ha apuka nem akarja,akkor én keveslem,bízd a bíróságra. Én Nettó 120 ezer után fízetek 40ezret(ennyit kért az anyuka).Kb ennyit ráköltök még amikor nálam vannak.Nekik megadom amire szükségem van,a többit megoldom.(42F)
2015. ápr. 9. 18:35
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Sorry-amire szükségük van.
2015. ápr. 9. 18:37
 18/32 anonim ***** válasza:
83%
Azért milyen apák vannak, hihetetlen. Szerintem a bíróság simán megítél 60-at,sot,valszeg többet is. Pesten még egy garzon lakás albérleti díja is 60 e-nel kezdődik, plusz rezsi, közös költség, 90 simán elmegy csak a lakásra, havi 110 e-bol éhen halnatok. Most komolyan, apuka letudna az egészet havi 30-al,es nézne nyugodtan, ahogy nélkülöz a gyereke? Hihetetlen.
2015. ápr. 9. 19:17
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, jobban jársz, ha ezt a bíróságra bízod.

Szerinted miért akar az exed bíróság nélkül megállapodni?

2015. ápr. 9. 19:49
 20/32 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Inkább itt írok, mert nem akarok vitát...arra azért figyelj oda, hogy az exed simán keresztbe tehet neked...pl. ha egyszer csak minimálbérre lesz bejelentve, akkor örülhetsz ha kapsz 20-at. A férjemnek mikor vált a feleségétől, azt tanácsolta a bíró, hogy próbáljanak meg egyezni fix összegben. Azt nem befolyásolja a fizetés. Szerintem próbálj meg tőle fix. havi 50.000-et kérni, bár hozzá teszem, hogy akkor neked is annyit kellene költeni a gyerekre...100.000 ft egy 4 éves gyerekre sok...

Üdv. Livi

2015. ápr. 9. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.