Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről az ügyről? Visszamenjek beteg férjemhez?
Én azokkal értek egyet, akik azt mondják, hogy ne menj vissza, de tudasd vele, hogy számíthat rád, mert a gyermeked apja, akkor is, ha már nem a társad. Ne engedj az érzelmi zsarolásnak, mert egy nap arra ébredsz, hogy még mindig össze vagy kötve valakivel, akivel nem akarsz együtt lenni, és azon tűnődsz, hová a francba tűnt az életed. Csak egyszer élsz, mikor legyél boldog, ha nem most? Még fiatal vagy, számtalan lehetőséged van megtalálni a számításod, és a gyerek nem fog elítélni, ha tudja, hogy az apja annak ellenére számíthatott rád, hogy már nem voltál a felesége.
És ezzel a tudattal neked sem lesz lelkiismeretfurdalásod.
Aki pedig azt írta, visszaköltözne, nem gondolt abba bele, hogy szánalomból együtt lenni valakivel rosszabb, mint külön lenni, de segíteni őt, egy ilyen "sajnálom, ezért visszamegyek hozzá" történet megalázó mindenkinek. És erre valóban nem lehet építeni egy kapcsolatot. Nem beszélve arról, hogy a saját életeddel nem tartozol senkinek, akármennyit éltél vele, és akármennyire van egy közös gyermeketek! Ha visszamégy, azzal magadat adod fel őérte. Szerintem nem éri meg.
Szrd le ki mit gondol rólad!!
A Beteg volt férjed mellett a helyet!
Tőle van a gyereked!!
Ha meghal, soha többé nem látod őt!!
Akkor majd kihúzod magad azok előtt akik döntésképesnek tartottak emiatt??
Nyilván kezdj új életet, nyilván ne boritsd fel a gyerek életét, de azért szánj néhány órát vagy délutánt hetente a volt férjedre is.
Ha úgy látod hogy érdemes rá.
Nekem gyanús az ő érzi, hogy beteg, de egyik orvosról másikra küldik.. válás kellős közepén..
ez érzelmi zsarolás, erről könyvet is írtak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!