Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről az ügyről? Visszamenjek beteg férjemhez?
Mi a baja?
Nem vagy önző, a helyzet az, hogy ő is tehet arról hogy a szerelmetek tönkre ment. Ezt nem lehet visszacsinálni. De én is azon a véleményen vagyok, hogy segítsd őt, vigyél ételt a kórházba, beszélj vele naponta, segíts bevásárolni, vagy elvinni vizsgálatra, de nem kell visszaköltözni, és a házasságot visszaállítani.
Ezt egyébként fordítva is meg lehet kérdezni, csak akkor kellesz neki, amikor beteg lett? egészségesen nem kapálózott azért hogy megérdemelje a szerelmedet? Egyébként gondolom vannak neki is rokonai, barátai aki szintén segíthetnek adott esetben.
Szia!
Hát elég nehéz a döntés, de én visszaköltöznék hozzá gyerekestől mindenestől. Lehet ez csak az én véleményem és mindenki más mást fog írni, de számomra fontosabb, hogy az az ember akivel gyakorlatilag leéltem az életem nagy részét és valaha szerettük egymást és boldoggá tett engem, számíthasson rám ha bajban van. Márpedig ő most bajban van
Nem vagy önző!
Látogasd meg néha,de lehet,hogy csak azt szeretné,hogy
valaki főzzön rá,mosson rá,takarítson helyette,
elmosogasson helyette....
Nem szabad engedni az érzelmi zsarolásnak!
Elváltál.
Valószínű meg volt rá az okod.
Én tuti nem mennék vissza hozzá.
"mellette a helyed a gyereked miatt,"
Ekkora bődületes baromságot!
Szerinted azért akart válni mert minden szép és jó volt?
nehogy már feláldozza az életét egy olyan emberért akivel megromlott a kapcsolata( válnak!)
Akik azt írják menen vissza biztos nem olvasták az alábbi mondatot a "kérdésben"
"nem véletlen választottam ezt a megoldást, hogy elköltözünk!A mi házasságunk tönkre ment,"
Gondolkozzatok már "menj vissza" írok!
Ha már x éve elváltak volna akkor is azt mondanátok neki hogy menjen visza?
Hiszen valaha biztos szerették egymást , meg ott a gyerek blablabla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!