Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről az ügyről? Visszamenjek beteg férjemhez?
"ha egyedül hagyom ebben, akkor szemét vagyok"
Na, aki így kezdi, az vagy nem komoly beteg, vagy ha az is, nem érdemel semmi törődést. Ez érzelmi zsarolás, az pedig az egyik legrondább dolog.
ha nem haragban jöttél el,akkor probálj meg segiteni neki,mint egy jó barát,de ha nem látsz reményt a házasság megmentésére,ne ringasd illuziokba,n költözz vissza hozzá
segiteni ugy is tudsz ha nem laksz vele
Szia!
Hát elég nehéz a döntés, de én visszaköltöznék hozzá gyerekestől mindenestől. Lehet ez csak az én véleményem és mindenki más mást fog írni, de számomra fontosabb, hogy az az ember akivel gyakorlatilag leéltem az életem nagy részét és valaha szerettük egymást és boldoggá tett engem, számíthasson rám ha bajban van. Márpedig ő most bajban van.:( Nem mondom, hogy önző vagy azért mert keresed a boldogságot. Ez a normális, de ilyenkor nehéz mérlegelni, hogy tényleg boldog lennél e ha végleg külön válnátok és lenne egy új kapcsolatod egy másik férfival közben meg magára maradna a volt férjed. Lehet, hogy ez sose hagyna nyugodni téged (engem biztos nem) és hiába lenne az új kapcsolatod -vagy ha nem lenne új férfi az életben- az új életed boldog ez a dolog beárnyékolná a boldogságodat. Szerintem megérdemel annyit, hogy a nehéz időkben mellett légy. Persze ha ez a betegség tényleg komoly és nem arról van szó, hogy ezzel akar titeket visszaszerezni. De abból leszűrve amit írtál (hogy már ő sem szeret téged szerelemmel) nem gondolom, hogy erről lenne szó. Ülj le vele beszéljétek meg, tudj meg többet erről a betegségről, hogy mennyire komoly, milyen következményekre számíthattok és ha tényleg nagyon veszélyes, ne adja Isten akár bele is halhat akkor szerintem ne hagyd magára. A későbbiekben majd ez úgy is kialakul, ha már tényleg nincs szerelem akkor ettől még lehet külön-külön életetek, lehet új kapcsolatod, stb. Szóval független lehetsz attól, hogy néha törődesz vele. Szerintem ő azt akarja, hogy valamilyen szinten számíthasson rád, támogasd ha szüksége van rá, menj vele orvoshoz, adj neki enni stb. A szülőkkel mi a helyzet? A párod szülei tudnák őt segíteni?
Az iskola kérdés legyen most a legkevesebb. Biztos meg lehet oldani, hogy a másik településről járjon iskolába a gyerek, nem kell ezért havonta iskolát váltani. Remélem sikerül megoldanotok ezt a dolgot.
Én a helyedben vissza nem mennék, de gyakrabban látogatnám. Nem véletlenül költöztél el onnan, főleg nem gyerekkel. Így is nagyon erős voltál, hogy megtetted, hidd el.
Ne engedj a zsarolásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!