Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváltam a feleségemtől, mégsem bírok elköltözni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elváltam év elején,ő utána héten elment 5 hétre külföldre egy baráttal (nem fitogtatom,h csak barát vagy tőbb).van két gyerekünk,és új kapcsolatom is,mégsem bírok elköltözni,nem tudom megtenni ezt a lépést.a barátnőm persze folyton mikor hazamegyek veszekszik velem,hiszen az exnejemmel élek a két gyerekkel.de nem akarok már vele kibékülni,akkor mégis miért ilyen nehéz megtenni a költözést?folyton ahányszor megtettem volna már 4szer ugrottam neki,a gyerekeimre gondoltam.és nem ment.2015. márc. 21. 19:58
21/25 anonim válasza:
Nincs gyerekem, de ha belegondolok, szerintem az is nagyon rossz lehet a gyerekeknek, ha pár napig itt, pár napig ott vannak, mert így az egyetlen biztos pont, az otthon is megszunik létezni. En, biztos nem ezt a megoldást választanám, mert nem akarnám ráncigálni oket ide-oda. Kérdezo, én a helyedben azt csinálnám, hogy elkoltoznék a barátnomhoz, de annyi idot toltenék a gyerekekkel, amennyit csak lehet, ezt Te tudod, milyen az életed és hogy tudod ezt megoldani. Amúgy nem lehet, hogy ragaszkodsz még az ex nejedhez is, csak tudatalatt? Hogy ez is benne lehet a pakliban?
22/25 anonim válasza:
Szerintem mivel a te neveden van a lakás a volt feleségednek kéne elköltöznie, nem neked.
23/25 anonim válasza:
Ha a lakas amiben most eltek,az anyade volt,es kesobb lett a Te nevedre iratva,akkor ahhoz szaz ev hazassag utan sem lesz koze a (volt)felesegednek. SEMMI de SEMMI koze a lakashoz es nem is jar belole neki semmennyi resz sem
24/25 anonim válasza:
Szerintem érthető a helyzeted. Gondolom, valahol még mindig nagyon nehéz elfogadnod, hogy ennek vége, menthetetlen. Pedig elobb utobb be kell latnod, hogy igy van. Minden esetre valoszinuleg a megszokas tart vissza a koltozestol. Ha az ex nejeddel jo a kapcsolatod, akkor beszelj vele errol. Talan, ha megtudod az o allaspontjat, pl azt, hogy o mar szeretne, ha tovabb lepnel, akkor konnyebben elindulsz majd. Esetleg segithetne, tamogathatna teged a koltozesben. Mi az exemmel hasonlo helyzetben voltunk es o elmondta nekem, hogy annyira nehez neki, mert ha nem is vagyunk mar egyutt, de mellettem erzi azt, hogy otthon van. Mi baratian valtunk el, vegul segitettem neki masik lakast keresni, meg olyan is volt, amit en mentem el egyedul megnezni, mert o dolgozott, viszont megbizott a szememben es tudta, hogy ha szerintem jo a lakas, akkor szerinte is az lenne. A koltozesnel is segitettem neki, o cipekedett, en meg kipakoltam a lakasba. Mi azota is baratok vagyunk, meg a lakasavatojan is ott voltam.
25/25 anonim válasza:
Költözz el, mert minél többet vársz, annál tovább tart majd a gyógyulási folyamat!
A gyerekeidet ne hanyagold el soha!
Én sem tenném, csak a feleségem.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!