Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék elválni a feleségemtől. Számít valamit gyerekelhelyezésnél, hogy én vagyok gyesen az öt hónapos fiunkal?
Figyelt kérdés
2014. jan. 13. 18:10
2/11 anonim válasza:
Persze, hisz veled van többet gyerekelhelyezésnél nagyon is számít.
3/11 anonim válasza:
Ha gyesen vagy miből szeretnél megélni? Mert a gyerektartás nem sok mindenre elég...
Amúgy szerintem sokat számít, sok szerencsét. Meg fogod kapni a gyereket meglátásom szerint.
Ha teheted várj a válással amíg bölcsődébe nem viheted a gyereket te pedig el tudsz menni dolgozni mert nehezen tudod eltartani így magatok.
4/11 anonim válasza:
Lehet én tudom rosszul de 6 hós koráig nem csak anyuka lehet otthon tgyason/gyesen?
5/11 A kérdező kommentje:
Valószínű, hogy rosszul tudod. Az anyuka hat hét után visszament dolgozni és kettyinteni.
2014. jan. 13. 19:56
6/11 anonim válasza:
Bocsánat,tényleg csak érdeklődtem,nem tudtam erről a lehetőségről. Hogy a kérdésedre is válaszoljak: Sajnos lehet tényleg csak úgy tudod megoldani ha vársz a kicsi egy éves koráig és elmész dolgozni mert a gyes+ családi nem elég a kettőtök megélhetésére.
7/11 anonim válasza:
Számít, persze, de a gyes édes kevés. Segélyből nem fogod tudni eltartani magadat és a gyereket.
8/11 anonim válasza:
Ha az anya jól keres, meg lehet élni! Igen, számít, hogy veled van többet.
9/11 anonim válasza:
Apukát is támogathatják a szülei.
Válásnál ha van aki támogat anyagilag (szülők,testvér),akkor van esélyed a babára.
10/11 anonim válasza:
Valahogy az anyák is megoldják gyes meg családi meg gyerektartásból így te is megtudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!