Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye számít gyerekelhelyezésnél, ha egy férfi megüt egy nőt? És a megcsalás? Mindegy mit akarnak a gyerekek?
A férjem felpofozott bár erre nincs tanúm, de egy-két embernek beismerte. Most válni akar és a gyerekeket is magának. 10 és 11 évesek, ha ők az apjuknál akarnak lenni akkor mehetnek? Nem számít hogy erőszakos?
Van egy olyan előzménye, hogy volt egy félrelépésem, amit ő tud bizonyítani. Neki is voltak női, csak én nem tudom. Ez lehet ellenem kifogás? Illetve hogy "ezért" vesztünk össze és én pofoztam fel először?
Szóval: te megcsaltad, ő megcsalt. Te megütötted, ő visszaütött.
Mennyivel is vagy erkölcsösebb és kevésbé erőszakos, mit ő?
Ekkora gyerek véleményét már figyelembe veszik a bíróságon.
"férjem felpofozott"
"Nem számít hogy erőszakos? "
"én pofoztam fel először
Más szemében a szálkát magadéban a gerendát sem veszed észre.
SZerintetek én milyen kárt tudok tenni benne? Elárulom semmit. Ellenben ha ő üt azt azért megérzem.
Azért vele akarnak lenni,mert ő a vicces, jófej apa, aki mindent megenged. Plusz ahol felnőttek az az ő háza. Ott a szobájuk stb.
Közös felügyeletet ő sem akar. Én sem látom értelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!