Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ugye számít gyerekelhelyezésné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye számít gyerekelhelyezésnél, ha egy férfi megüt egy nőt? És a megcsalás? Mindegy mit akarnak a gyerekek?

Figyelt kérdés

A férjem felpofozott bár erre nincs tanúm, de egy-két embernek beismerte. Most válni akar és a gyerekeket is magának. 10 és 11 évesek, ha ők az apjuknál akarnak lenni akkor mehetnek? Nem számít hogy erőszakos?

Van egy olyan előzménye, hogy volt egy félrelépésem, amit ő tud bizonyítani. Neki is voltak női, csak én nem tudom. Ez lehet ellenem kifogás? Illetve hogy "ezért" vesztünk össze és én pofoztam fel először?

2013. ápr. 22. 12:40
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
100%

És attól, hogy nem vagy 100 kg, és nem okozol olyan könnyen maradandó sérülést, már jobb szülő vagy?

Elég nevetséges a logikád.

2013. ápr. 22. 13:01
 12/58 A kérdező kommentje:

Milyen szándék? Ő provokált. Meg sem érezte gondolom.

Lehet jobb lett volna rögtön látleletet vetetni, de akkor még nem volt szó válásról.

2013. ápr. 22. 13:02
 13/58 anonim ***** válasza:
100%
Ő provokálta ki, hogy megcsald? Na jól tudod kinek magyaráz ilyen hülyeségeket.
2013. ápr. 22. 13:02
 14/58 anonim ***** válasza:
100%
Szegény gyerekek, ebben a légkörben nevelkedni...
2013. ápr. 22. 13:06
 15/58 A kérdező kommentje:
Az provokálta ki hogy megüssem, mert úgy beszélt velem. Pedig semmi oka nem lett volna rá, amikor ő is félrejár évek óta. Többször megmondta hogy csak a gyerekek miatt van velem. Akkor még jó hogy én is vágytam egy normális férfire!
2013. ápr. 22. 13:08
 16/58 anonim ***** válasza:
87%

"neki is voltak női, csak én nem tudom. "

Ja igen neki is voltak női csak nem tudsz róla.

Nekem is volt több millióm csak nem tudtam róla:)

2013. ápr. 22. 13:11
 17/58 A kérdező kommentje:

Írd ki a mondat szövegkörnyezet nélkül és állíts be hülyének!! Te aztán okos vagy!

Ott van az előző mondat, hogy ő az enyémet TUDJA bizonyítani. Én meg nem TUDOM az övét.

2013. ápr. 22. 13:14
 18/58 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te pont ugyanannyira emelhetsz kezet a férjedre, mint a férjed rád = semennyire. Az meg, hogy a bántalmazott "kiprovokálta" a világ legócskább dumája, a bántalmazók 90%-a kb ezt szokta előadni a bíró előtt... uncsi. Egyébként egy válóperes tárgyaláson indifferens, hogy mindkét fél elkövette a másik ellen a tettleges becsületsértés magánvádas vétségét, ez pusztán annyit jelent, hogy két viselkedni képtelen emberről van szó.

(büntetőbíróságon meg mindkettőtöket levágnának sacckb 50 rugó pénzbírságra + perköltségre állambácsi javára, oszt mehetnétek békével - láttam már ilyent)

A félrelépés meg a macskát sem érdekli egy válóperen már vagy 100 éve, az a házas felek problémája, nem a bíróságé.

2013. ápr. 22. 13:17
 19/58 A kérdező kommentje:

De én akkor sem tudok benne semmilyen kárt tenni, értsétek már meg!! Megütöttem és? Nem lett semmi baja? Ellenben ha engem picit jobban nyom a falhoz, a fejemet is bevághattam volna, vagy ha úgy üt meg, hogy valami bajom lesz?

És mi van akkor ha ez nem téma. Sima válásnál megkapnám a gyerekeket?

2013. ápr. 22. 13:20
 20/58 anonim ***** válasza:
100%
Legalább a gyerekek is látták, hogy neki esel?? Szerinted ez a problémamegoldás?
2013. ápr. 22. 13:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!