Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye számít gyerekelhelyezésnél, ha egy férfi megüt egy nőt? És a megcsalás? Mindegy mit akarnak a gyerekek?
A férjem felpofozott bár erre nincs tanúm, de egy-két embernek beismerte. Most válni akar és a gyerekeket is magának. 10 és 11 évesek, ha ők az apjuknál akarnak lenni akkor mehetnek? Nem számít hogy erőszakos?
Van egy olyan előzménye, hogy volt egy félrelépésem, amit ő tud bizonyítani. Neki is voltak női, csak én nem tudom. Ez lehet ellenem kifogás? Illetve hogy "ezért" vesztünk össze és én pofoztam fel először?
És attól, hogy nem vagy 100 kg, és nem okozol olyan könnyen maradandó sérülést, már jobb szülő vagy?
Elég nevetséges a logikád.
Milyen szándék? Ő provokált. Meg sem érezte gondolom.
Lehet jobb lett volna rögtön látleletet vetetni, de akkor még nem volt szó válásról.
"neki is voltak női, csak én nem tudom. "
Ja igen neki is voltak női csak nem tudsz róla.
Nekem is volt több millióm csak nem tudtam róla:)
Írd ki a mondat szövegkörnyezet nélkül és állíts be hülyének!! Te aztán okos vagy!
Ott van az előző mondat, hogy ő az enyémet TUDJA bizonyítani. Én meg nem TUDOM az övét.
Kérdező, te pont ugyanannyira emelhetsz kezet a férjedre, mint a férjed rád = semennyire. Az meg, hogy a bántalmazott "kiprovokálta" a világ legócskább dumája, a bántalmazók 90%-a kb ezt szokta előadni a bíró előtt... uncsi. Egyébként egy válóperes tárgyaláson indifferens, hogy mindkét fél elkövette a másik ellen a tettleges becsületsértés magánvádas vétségét, ez pusztán annyit jelent, hogy két viselkedni képtelen emberről van szó.
(büntetőbíróságon meg mindkettőtöket levágnának sacckb 50 rugó pénzbírságra + perköltségre állambácsi javára, oszt mehetnétek békével - láttam már ilyent)
A félrelépés meg a macskát sem érdekli egy válóperen már vagy 100 éve, az a házas felek problémája, nem a bíróságé.
De én akkor sem tudok benne semmilyen kárt tenni, értsétek már meg!! Megütöttem és? Nem lett semmi baja? Ellenben ha engem picit jobban nyom a falhoz, a fejemet is bevághattam volna, vagy ha úgy üt meg, hogy valami bajom lesz?
És mi van akkor ha ez nem téma. Sima válásnál megkapnám a gyerekeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!