Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ugye számít gyerekelhelyezésné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye számít gyerekelhelyezésnél, ha egy férfi megüt egy nőt? És a megcsalás? Mindegy mit akarnak a gyerekek?

Figyelt kérdés

A férjem felpofozott bár erre nincs tanúm, de egy-két embernek beismerte. Most válni akar és a gyerekeket is magának. 10 és 11 évesek, ha ők az apjuknál akarnak lenni akkor mehetnek? Nem számít hogy erőszakos?

Van egy olyan előzménye, hogy volt egy félrelépésem, amit ő tud bizonyítani. Neki is voltak női, csak én nem tudom. Ez lehet ellenem kifogás? Illetve hogy "ezért" vesztünk össze és én pofoztam fel először?

2013. ápr. 22. 12:40
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
77%

Egy 11 éves már dönthet, hiába akarja magának az anyuka a gyereket, nem fog engedni a bíróság,ha nincs nyomós indok.

Volt egy osztálytársam, ő is kb ennyi volt amikor a szülei váltak, kijelentette,hogy az apjával akar élni,indokolta, de anyuka ragaszkodott az igazához és újra meg újra bírósági tárgyalásokra citálta őket. Jó nem láttam bele a dologba, csak a gyerek verzióját hallottam, de idegileg teljesen ki volt készülve és még inkább eltávolodott az anyjától.

Ha a gyerek az apukával akar élni és az apuka minden tekintetben gondját tudja viselni,akkor hozzá fog kerülni.

2013. ápr. 22. 14:53
 42/58 A kérdező kommentje:
És ha közös felügyeletet kérek? Azt kaphatok, ha a férjem nem megy bele? (nem tudom hogy működik ez, hetente?) Ilyenkor mi van a gyerektartással? Figyelembe veszik, hogy nekem kevés a keresetem? Kapok majd a gyerekek után? Nem anyagias vagyok, de egyedül nem tudom hogyan tudnám eltartani őket.
2013. ápr. 22. 14:56
 43/58 anonim ***** válasza:
68%

Értsd már meg, hogy ennyi idősen már megkérdezik a gyereket. Hiába akarsz te közös felügyeletet, ha a gyerek az apjánál akar lenni.

A kis fizetésed pedig nem érdekli a bíróságot, ugyanúgy levonják a 30-40%-ot, valamint a családi pótlék és a családi adókedvezmény igénybevételére is az lesz jogosult, akinél a gyerekek el lesznek helyezve.

2013. ápr. 22. 14:58
 44/58 A kérdező kommentje:

Jó, de te meg azt értsd meg hogy

1. nem akarom csak kéthetente látni őket!! 30 napból 4???? ez semennyi? Ők még nem értik, de ha így lenne biztos többet akarnának jönni, de ha a férjem engedné is, akkor meg hogy etetném addig őket ha nincs pénzem.

Mert

2. Ha 100ból levonnak 40et, még ennyi a rezsim, akkor marad 20 ezer.. Ez szerintem mire elég? Még én is éhen halok, nemhogy ha ők többször átjönnének!!

2013. ápr. 22. 15:03
 45/58 anonim ***** válasza:
76%
Komolyan? azért mert ő férfi te meg nő, az elfogadható ha te megütöd? hát ez óriási hülyeség... Semmivel sem erőszakosabb ő nálad.
2013. ápr. 22. 15:04
 46/58 A kérdező kommentje:
Én mindez azért, mert szerinte ő csalhat, de én őt nem. Akkor itt hol az egyenjogúság ami szerintetek az ütésnél megvan??? Eleve ha normálisan viselkedik, nem jár félre, nem lenne ez, és nem válnánk, hanem élhetnénk rendesen.
2013. ápr. 22. 15:06
 47/58 anonim ***** válasza:
100%

"És ha közös felügyeletet kérek? Azt kaphatok, ha a férjem nem megy bele?"

Nem csak ha mindkettőtök azt akarja.

"Ilyenkor mi van a gyerektartással? Figyelembe veszik, hogy nekem kevés a keresetem?"

Mivel közösen gondoskodtok a gyerekről, és ugyan annyit lesz nálad mint náluk, így senkinek sem kell gyerektartást fizetni.

A te fizetésed nem számít, a gyereket kell eltartani az apának nem téged.

"Nem anyagias vagyok, de egyedül nem tudom hogyan tudnám eltartani őket."

Másodállást kell vállalnod, akkor. Még a munkanélkülinek is kell gyerektartást fizetni. Tudod erre szokták írni az anyák, hogy a gyereknek akkor is kell valamit enni.

2013. ápr. 22. 15:07
 48/58 A kérdező kommentje:
Jó de attól még én se haljak már éhen szerintem. Eleve azért vállaltam gyereket mert tudtam hogy jól keres. Én nem akarok nélkülözni, ezt tudta jól mikor elvett, mikor gyereket akart. Ezért is tette meg velem, hogy csalt, mert tudta hogy nem megyek el! Most meg még a gyerekeket is elvenné!
2013. ápr. 22. 15:11
 49/58 A kérdező kommentje:
Másodállással meg ne viccelj már. Hol élsz te? Más még egyet sem talál!!
2013. ápr. 22. 15:11
 50/58 anonim ***** válasza:
34%
Ne haj éhen erre mondtam, hogy vállalhatsz másodállást.
2013. ápr. 22. 15:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!