Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye számít gyerekelhelyezésnél, ha egy férfi megüt egy nőt? És a megcsalás? Mindegy mit akarnak a gyerekek?
A férjem felpofozott bár erre nincs tanúm, de egy-két embernek beismerte. Most válni akar és a gyerekeket is magának. 10 és 11 évesek, ha ők az apjuknál akarnak lenni akkor mehetnek? Nem számít hogy erőszakos?
Van egy olyan előzménye, hogy volt egy félrelépésem, amit ő tud bizonyítani. Neki is voltak női, csak én nem tudom. Ez lehet ellenem kifogás? Illetve hogy "ezért" vesztünk össze és én pofoztam fel először?
Védtelen nőről nem beszélünk a te esetedben kérdező. Megcaltad, megütötted. Amilyen agresszív vagy az itt válaszolókkal szemben, gondolmo a férjed életét is megnehezítetted.
Sokkal agresszívabb vagy, mint a férjed. Ezt látatlanban megírom! Mindkét gyerek vele akar maradni, ergo téged nem szeretnek, ha iylen könnyen lemondanak rólad. Meg minek neked a gyerekek? Hogy őket terrorizáld a férjed helyett?
"a megcsalás bizonyos esetekben nyom a latba. "
Persze, olyan esetben ahol valamelyik fél a szeretőt a lakásra hordja és a családi életet valamint a gyerekek nyugalmát is megzavarja a szerető ténye, akkor érdekes - magyarán ha a szerető miatt a gyerek egyedül marad a lakásban, mert anyuka/apuka állandóan odajár, és le sem tojja miatta a gyereket, vagy ha a gyerek előtt folytat szexuális jellegű tevékenységet...de hagyjuk már ezeket!
Mivel itt ilyesmiről szó sem volt, feleslegesnek éreztük leírni...
Miért hányszor kell megcsalni egy embert, hogy számítson?
Ha engme megcsalna a feleségem, soha nem tisztelném. Ha ég pláne olyan erőszakos is, mint te, akkor meg pláne nem.
Fogd már fel,hogy ez semmit nem nyom a latba. Te csaltad,ő csalt;te megütötted,ő megütötte. Két pszichopata násztánca, csak szegény gyerekeket tudom sajnálni,nem téged.
Ha nem lennének gyerekek,azt mondanám keringőzzetek még, legalább a többi párkeresőt megkímélnétek ettől az elmebajtól.
"Jó hogy elszállt az agyam!!!" - na ya, Kérdező, ez így van... pont ahogy a férjednek is jó hogy elszállt az agya!!!" arra, hogy a házastársa üti...
De ettől még a bíróságot nem azért tartjuk, nem az a funkciója, hogy az óvónénit pótolja azoknál, akik megrekedtek problémakezelésben a homokozói pistikék szintjén... tudod, az embernek úgy 6 éves korára illik kinőni a "még jó hogy megtépem hisz elvette a piros dömpert" szintet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!