Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ugye számít gyerekelhelyezésné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye számít gyerekelhelyezésnél, ha egy férfi megüt egy nőt? És a megcsalás? Mindegy mit akarnak a gyerekek?

Figyelt kérdés

A férjem felpofozott bár erre nincs tanúm, de egy-két embernek beismerte. Most válni akar és a gyerekeket is magának. 10 és 11 évesek, ha ők az apjuknál akarnak lenni akkor mehetnek? Nem számít hogy erőszakos?

Van egy olyan előzménye, hogy volt egy félrelépésem, amit ő tud bizonyítani. Neki is voltak női, csak én nem tudom. Ez lehet ellenem kifogás? Illetve hogy "ezért" vesztünk össze és én pofoztam fel először?

2013. ápr. 22. 12:40
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
71%

Védtelen nőről nem beszélünk a te esetedben kérdező. Megcaltad, megütötted. Amilyen agresszív vagy az itt válaszolókkal szemben, gondolmo a férjed életét is megnehezítetted.

Sokkal agresszívabb vagy, mint a férjed. Ezt látatlanban megírom! Mindkét gyerek vele akar maradni, ergo téged nem szeretnek, ha iylen könnyen lemondanak rólad. Meg minek neked a gyerekek? Hogy őket terrorizáld a férjed helyett?

2013. ápr. 22. 14:13
 32/58 anonim ***** válasza:
55%

"a megcsalás bizonyos esetekben nyom a latba. "

Persze, olyan esetben ahol valamelyik fél a szeretőt a lakásra hordja és a családi életet valamint a gyerekek nyugalmát is megzavarja a szerető ténye, akkor érdekes - magyarán ha a szerető miatt a gyerek egyedül marad a lakásban, mert anyuka/apuka állandóan odajár, és le sem tojja miatta a gyereket, vagy ha a gyerek előtt folytat szexuális jellegű tevékenységet...de hagyjuk már ezeket!

Mivel itt ilyesmiről szó sem volt, feleslegesnek éreztük leírni...

2013. ápr. 22. 14:14
 33/58 anonim ***** válasza:
81%

Miért hányszor kell megcsalni egy embert, hogy számítson?

Ha engme megcsalna a feleségem, soha nem tisztelném. Ha ég pláne olyan erőszakos is, mint te, akkor meg pláne nem.

2013. ápr. 22. 14:14
 34/58 A kérdező kommentje:
Te honnan veszed, hogy nem szeretnek? Miért írsz ilyeneket? Az apjuk engedékenyebb, én szigorúbb. A gyerek meg nem hülye, kihasználja a dolgokat.
2013. ápr. 22. 14:24
 35/58 A kérdező kommentje:
És én tiszteljem őt ha megcsal? Nem arról van szó, hogy én csaltam orrba-szájba, míg ő egy rendes ember volt. Mert nem az!
2013. ápr. 22. 14:26
 36/58 anonim ***** válasza:
81%

Fogd már fel,hogy ez semmit nem nyom a latba. Te csaltad,ő csalt;te megütötted,ő megütötte. Két pszichopata násztánca, csak szegény gyerekeket tudom sajnálni,nem téged.

Ha nem lennének gyerekek,azt mondanám keringőzzetek még, legalább a többi párkeresőt megkímélnétek ettől az elmebajtól.

2013. ápr. 22. 14:30
 37/58 anonim ***** válasza:
86%
Mekkora egy undorító nő vagy te. Te megcsalod az ok, ő megcsal felpofozod, visszaüt és sírsz hogy megütött. Remélem legalább olyat kaptál hogy egy hétig lila volt a fejed:)
2013. ápr. 22. 14:39
 38/58 A kérdező kommentje:
Mondom nem azért ütöttem meg mert megcsalt, hanem mert bunkó volt, csak mondta és mondta... Azt hogy megcsalt elviseltem. Nyilván nem a két szép szeméért hanem mert két gyerekkel, fos fizetéssel (plusz nélkül ami eddig az albérleti díjból folyt be, de most laknom kell benne) nem lehet ugrálni. Szóval inkább elviseltem hogy külön utakat jár. Gondoltam akkor én is elkezdem a saját életemet. De az meg nem tetszett neki, ezért beszélt úgy velem mint egy k-val. Jó hogy elszállt az agyam!!!
2013. ápr. 22. 14:43
 39/58 Kései Sirató ***** válasza:
0%
A gyerekelhelyezésnél mindig nagyobb esélye van egy anyának, szinte mindig az anyához helyezik a gyerekeket. Figyelembe fogják venni az összes körülményt és azt is, hogy ők mit szeretnének, de így is nagyobb az esélyed, mint az apjuknak. A többi válaszoló nem a kérdésedre válaszolt, segítő szándék meg abszolút nincs egyikükben sem.
2013. ápr. 22. 14:47
 40/58 anonim ***** válasza:
74%

"Jó hogy elszállt az agyam!!!" - na ya, Kérdező, ez így van... pont ahogy a férjednek is jó hogy elszállt az agya!!!" arra, hogy a házastársa üti...

De ettől még a bíróságot nem azért tartjuk, nem az a funkciója, hogy az óvónénit pótolja azoknál, akik megrekedtek problémakezelésben a homokozói pistikék szintjén... tudod, az embernek úgy 6 éves korára illik kinőni a "még jó hogy megtépem hisz elvette a piros dömpert" szintet...

2013. ápr. 22. 14:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!