Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elváltam a feleségemtől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváltam a feleségemtől, mégsem bírok elköltözni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elváltam év elején,ő utána héten elment 5 hétre külföldre egy baráttal (nem fitogtatom,h csak barát vagy tőbb).van két gyerekünk,és új kapcsolatom is,mégsem bírok elköltözni,nem tudom megtenni ezt a lépést.a barátnőm persze folyton mikor hazamegyek veszekszik velem,hiszen az exnejemmel élek a két gyerekkel.de nem akarok már vele kibékülni,akkor mégis miért ilyen nehéz megtenni a költözést?folyton ahányszor megtettem volna már 4szer ugrottam neki,a gyerekeimre gondoltam.és nem ment.
2015. márc. 21. 19:58
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Mond z exedenek hozzon haza valakit és ha majd kiszorulsz a kiszobába/nappaliba/garázsba meg naponta látod hogy más ül a helyeden az asztalnál majd elköltözöl.
2015. márc. 21. 20:02
 2/25 A kérdező kommentje:
Külön szobában vagyunk már egy éve ha nem több
2015. márc. 21. 20:05
 3/25 anonim ***** válasza:
75%
Biztos nagyon nehéz lehet neked otthagyni a gyerekeidet. Nem lehetne az exnejeddel megbeszélni hogy nála 4 napot, nálad 3 napot legyenek, következő héten fordítva? Hátha úgy könnyebb lenne. Vagy ha suli/ovi után minden nap elmennének hozzád pár órára? Vagy minden második nap te menj értük oviba/suliba és ha akarnak nálad legyenek vagy este visszaviszed az anyjukhoz? Csak akkor ne költözz messzire, hogy ne kelljen sokat utazniuk a két lakás között.
2015. márc. 21. 20:08
 4/25 A kérdező kommentje:
Gyerekek nem nyitottak az új kapcsolatra...minden nap akár láthatnám őket,de mégis ha arra gondolok,hogy a szekrényből szedjem ki a ruháim,zsákoljam be és lépjek ki az ajtón,megrémiszt.pedig tudom h ezt kell tennem,mégsem megy,így pedig fájdalom minden oldalon amit teszek.
2015. márc. 21. 20:11
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Akkor erőltesd meg magad, a nejedet már elveszítetted, a barátnődet is el akarod?

Érdekes, hogy a nejed tolerálja, hogy még ott vagy, főleg, hogy lenne hova menned. AM. lakással kapcsolatban milyen tulajdonviszonyban vagytok?

2015. márc. 21. 20:15
 6/25 A kérdező kommentje:
Az én nevemen van és anyámén,de mivel több éves házasság volt igy követelhet belőle részt.az exem az inkább elviseli igy,ő mióta megtudta a bnőmet csak szétválasztani akart minket.
2015. márc. 21. 20:18
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez az állapot tarthatatlan.

Vagy elköltözöl, vagy kifizeted az exed.

Vagy újra házasodtok. Mert ő sem akar menni, és te sem.

2015. márc. 21. 20:22
 8/25 A kérdező kommentje:
Barátnőm folyton a pszichologussal jön nekem.tudom h költöznöm kellene,már 4szer probáltam mondom,de nem ment.
2015. márc. 21. 20:24
 9/25 anonim ***** válasza:
86%

Hogy kinek a nevén van, nem lényeges. A házasság előtt is már a tied és Anyukádé volt? Ez számít.

Újitottatok fel, fektettetek bele pénzt? Ha igen, annak a fele az exé, ha nem, akkor semmi.

2015. márc. 21. 20:25
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

"Barátnőm folyton a pszichologussal jön nekem"

lehet, hogy igaza van. Nekem az jön le, hogy nem tudsz, nem akarsz elszakadni. Barátnőd nagyon rendes, hogy megoldást javasol, és nem választásra kényszerít.

2015. márc. 21. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!