Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváltam a feleségemtől, mégsem bírok elköltözni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elváltam év elején,ő utána héten elment 5 hétre külföldre egy baráttal (nem fitogtatom,h csak barát vagy tőbb).van két gyerekünk,és új kapcsolatom is,mégsem bírok elköltözni,nem tudom megtenni ezt a lépést.a barátnőm persze folyton mikor hazamegyek veszekszik velem,hiszen az exnejemmel élek a két gyerekkel.de nem akarok már vele kibékülni,akkor mégis miért ilyen nehéz megtenni a költözést?folyton ahányszor megtettem volna már 4szer ugrottam neki,a gyerekeimre gondoltam.és nem ment.2015. márc. 21. 19:58
1/25 anonim válasza:
Mond z exedenek hozzon haza valakit és ha majd kiszorulsz a kiszobába/nappaliba/garázsba meg naponta látod hogy más ül a helyeden az asztalnál majd elköltözöl.
2/25 A kérdező kommentje:
Külön szobában vagyunk már egy éve ha nem több
2015. márc. 21. 20:05
3/25 anonim válasza:
Biztos nagyon nehéz lehet neked otthagyni a gyerekeidet. Nem lehetne az exnejeddel megbeszélni hogy nála 4 napot, nálad 3 napot legyenek, következő héten fordítva? Hátha úgy könnyebb lenne. Vagy ha suli/ovi után minden nap elmennének hozzád pár órára? Vagy minden második nap te menj értük oviba/suliba és ha akarnak nálad legyenek vagy este visszaviszed az anyjukhoz? Csak akkor ne költözz messzire, hogy ne kelljen sokat utazniuk a két lakás között.
4/25 A kérdező kommentje:
Gyerekek nem nyitottak az új kapcsolatra...minden nap akár láthatnám őket,de mégis ha arra gondolok,hogy a szekrényből szedjem ki a ruháim,zsákoljam be és lépjek ki az ajtón,megrémiszt.pedig tudom h ezt kell tennem,mégsem megy,így pedig fájdalom minden oldalon amit teszek.
2015. márc. 21. 20:11
5/25 anonim válasza:
Akkor erőltesd meg magad, a nejedet már elveszítetted, a barátnődet is el akarod?
Érdekes, hogy a nejed tolerálja, hogy még ott vagy, főleg, hogy lenne hova menned. AM. lakással kapcsolatban milyen tulajdonviszonyban vagytok?
6/25 A kérdező kommentje:
Az én nevemen van és anyámén,de mivel több éves házasság volt igy követelhet belőle részt.az exem az inkább elviseli igy,ő mióta megtudta a bnőmet csak szétválasztani akart minket.
2015. márc. 21. 20:18
7/25 anonim válasza:
Ez az állapot tarthatatlan.
Vagy elköltözöl, vagy kifizeted az exed.
Vagy újra házasodtok. Mert ő sem akar menni, és te sem.
8/25 A kérdező kommentje:
Barátnőm folyton a pszichologussal jön nekem.tudom h költöznöm kellene,már 4szer probáltam mondom,de nem ment.
2015. márc. 21. 20:24
9/25 anonim válasza:
Hogy kinek a nevén van, nem lényeges. A házasság előtt is már a tied és Anyukádé volt? Ez számít.
Újitottatok fel, fektettetek bele pénzt? Ha igen, annak a fele az exé, ha nem, akkor semmi.
10/25 anonim válasza:
"Barátnőm folyton a pszichologussal jön nekem"
lehet, hogy igaza van. Nekem az jön le, hogy nem tudsz, nem akarsz elszakadni. Barátnőd nagyon rendes, hogy megoldást javasol, és nem választásra kényszerít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!