Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elváltam a feleségemtől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváltam a feleségemtől, mégsem bírok elköltözni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elváltam év elején,ő utána héten elment 5 hétre külföldre egy baráttal (nem fitogtatom,h csak barát vagy tőbb).van két gyerekünk,és új kapcsolatom is,mégsem bírok elköltözni,nem tudom megtenni ezt a lépést.a barátnőm persze folyton mikor hazamegyek veszekszik velem,hiszen az exnejemmel élek a két gyerekkel.de nem akarok már vele kibékülni,akkor mégis miért ilyen nehéz megtenni a költözést?folyton ahányszor megtettem volna már 4szer ugrottam neki,a gyerekeimre gondoltam.és nem ment.
2015. márc. 21. 19:58
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Akkor lett a nevemre iratva mikor házas voltam,de most nem ez a lényeg,mert 3 évet kaptam,hogy vegyek neki egy lakást.de én nem birom lelkileg megtenni ezt a lépést
2015. márc. 21. 20:28
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

hát én a barátnőd helyében nem tolerálnám. nem mondom hogy költözz hozzá, sőt még ne.

legyél kicsit egyedül is, valamint a gyerekeid nem preferálják még az új kapcsolatot, nem kéne akkor még hogy lássák hogy más nővel élsz együtt.

ja és olyan helyet keress ami közel van a mostani házatokhoz, és főleg a gyerekeket vidd oda, vagy el valamerre, ne menj vissza a régi közös házatokba egy darabig

2015. márc. 21. 20:34
 13/25 anonim ***** válasza:

mert 3 évet kaptam,hogy vegyek neki egy lakást...

A bíróságtól?

Állj már a sarkadra és légy férfi!

2015. márc. 21. 20:35
 14/25 A kérdező kommentje:
Azért vettem ki albérletet,h a bnőmmel összeköltözzek,de csak ő él ott.
2015. márc. 21. 20:36
 15/25 anonim ***** válasza:
44%

A legfontosabb, hogy a gyerekek ne seruljenek és ne érezzék magukat elhanyagolva.

Őszintén nem érzel még valamit az ex iránt?

Lehet a jo megoldas egy lakas ahova költözöl és a gyerkőcok akkor legyenek ott ha az uj barátnő nincs ott.

Soha ne felejtsd el, hogy a gyerekeid mindig a gyerekeid lesznek mig egy barátnő/feleség csak addig partner mig együtt vagytok, utána egy idegen.

Mindig a gyerekek legyenek az elsők!

2015. márc. 21. 20:39
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

"Azért vettem ki albérletet,h a bnőmmel összeköltözzek,de csak ő él ott."

Te két nőnek is finanszírozod a lakását?

Kicsit sem érzed magad baleknek?

2015. márc. 21. 20:43
 17/25 A kérdező kommentje:
Nem,nem akarok semmit az exemtől,és tudom amit a gyerekekről irtál,de akkor soha ne kezdjek új életet? Mert éppen ó rájuk gondolok mindig azért nem sikerül a költözés.mit tegyek?
2015. márc. 21. 20:44
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem tudsz elszakadni, akkor miért váltál el? Ha már nem szeretitek egymást, akkor miért ilyen nehéz? Nekem úgy tűnik, hogy nem csak a gyerekeid miatt nehéz elmenned.
2015. márc. 21. 20:44
 19/25 A kérdező kommentje:
Tanácstalan vagyok,akivel élnék nem tudom megtenni,de otthon sem érzem jól magam,csak a gyerekek tartanak ott.és már mindenkit felőröl ez a kettőség,döntésképtelenség
2015. márc. 21. 20:46
 20/25 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna,h ilyen nehéz.azt hittem egyszerű lesz,de tévedtem,és most nem tudom hogyan tovább.néha 1 hétre elmennék távol mindenkitől
2015. márc. 21. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!